Vertaa asuntoja

Katso kuvagalleria hurjista esityksistä Torre del Marissa!

Katso kuvagalleria hurjista esityksistä Torre del Marissa!

  • 31/07/2018

Yli 300.000 katsojaa seurasi sunnuntaina 29. heinäkuuta upeaa lentonäytöstä Axarqúian taivaalla. Ihmeteltävää riitti neljän tunnin ajan, kun yli 40 lentokonetta neljästä eri maasta teki piruetteja ja pisti parastaan Torre del Marissa järjestetyssä ilmailutapahtumassa.

Lentonäytös starttasi aamupäivällä kello 11:15 ja ensimmäisinä taivaalla nähtiin klassikkokoneet Bücker ja Vampir. Päivän edetessä ja auringonpaahteen voimistuessa esitykset kävivät koko ajan huikeammiksi.

Tuuli oli kovimmillaan noin 10 metriä sekunnissa, mistä johtuen Espanjan ilmavoimien laskuvarjojoukkojen hypyt jouduttiin turvallisuussyistä perumaan. Samasta syystä Canadairin sammutuskone laskeutui veteen vain kerran aivan rantaviivan tuntumassa, kun se edellisinä vuosina on ottanut merestä vettä kahteen otteeseen.

Belgian ilmavoimien hävittäjälentokone F-16:n osallistuminen oli myös peruttu, ja raskaampaa kalustoa edusti Air Show’ssa vain Eurofighter. Sen lentoesitys korviahuumaavine pauhuineen olikin eräs päivän kohokohdista, samoin kuin näytöksen viimeinen esiintyjä: Espanjan ilmavoimien Patrulla Águila, joka väritti taivaalle punakeltaisen Espanjan lipun.

Nyt kolmatta kertaa järjestetty Festival Aéreo Internacional Torre del Mar on täysin maksuton ilmailualan festivaali ja eräs alan tärkeimmistä tapahtumista koko Espanjassa. Vuotta 2019 odotellessa katso huikeat kuvat tämänvuotisesta tapahtumasta!

 

 

 

 

.

Close