Vertaa asuntoja

Upea asunto 10 eurolla Valenciasta!

Upea asunto 10 eurolla Valenciasta!

  • 12/02/2020

Valencialainen kiinteistönvälitys Lider Today järjestää asuntoarpajaiset. Jokainen voi koettaa onneaan ja ostaa 10 euron arpalipun, yksi onnekas saa voitoksi asunnon.

Kesäkuun 5. päivänä arvottava asunto sijaitsee Valencian keskustassa ja sopii mainiosti vaikka perheasunnoksi. Kolmen makuuhuoneen lisäksi tässä 85m2 asunnossa on täysin varusteltu keittiö, kylpyhuone, olohuone ja parveke. Asunnon sijainti katujen Gayano Lluch de Valencia ja Avenida Peset Aleixandre on keskeinen ja myyntihinnaltaan kohde on noin 180 000 euron arvoinen.

Ryhdy arvanmyyjäksi

Asuntoarvontaan voi osallistua ostamalla arpalipukkeen Lider Today kiinteistönvälityksen sivuilta kymmenen euron hintaan. Asuntoarvontalipukkeita voi myös välittää ryhtymällä yhteistyökumppaniksi ja samalla saa jokaisesta myydystä arvasta 10%. Ostaessa arvan kirjautuu samalla myös kiinteistönvälityksen rekisteriin. Arpoja voi ostaa Lider Todayn sivuilla.

Uudenlaista markkinointia

Kiinteistövälityksen järjestämä asuntoarvonta on ensimmäinen laatuaan. Arvontaan on saatu virallinen valtuutus Espanjan valtion pelihallinnan osastolta, joka toimii Espanjan valtiovarainministeriön alaisuudessa. Arvonta suoritetaan valencialaisen notaarin D. Francisco Moret Martínez valvonnassa.

Kiinteistönvälitys Lider Today uutisoi haluavansa antaa arvonnalla kaikille mahdollisuuden päästä asunnon omistajaksi symbolisella 10 euron summalla. Mielenkiintoista olisi tietää kuinka monta henkilöä arvontaan on osallistunut ja osallistuu kesäkuuhun mennessä, mutta vaikka arpoja ei myytäisi asunnon arvonkaan verran niin silti arvonta toimii yritykselle arvokkaana mainoskampanjana ja tuo samalla myös mukavan asiakasrekisterin. Ja idea saada 10 eurolla asunto omaksi on kieltämättä yhden arvan arvoinen.

Tiedot ja kuva: Lider Today idealista.com

Liity keskusteluun