Vertaa asuntoja

Menovinkit 10.-16.7.2020

Menovinkit 10.-16.7.2020

  • 09/07/2020

Suurimmassa osassa Espanjaa on palattu normaaliin arkeen, ja tapahtumia löytyy taas jos jonkinlaisia. Kaupungit ja tapahtumienjärjestäjät ovat päässeet vauhtiin, ja Espanja.Comin toimitus keräsi muutamat mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikolle. Katso tästä ideoita hauskaan espanjalaiseen kesään.

Virgen del Carmen -juhla, Fuengirola

Kalastajien suojeluspyhimys Virgen del Carmenin juhla on yleensä yksi suurimmista kesän juhlallisuuksista Espanjan rannikkoalueilla, mutta tänä vuonna perinteinen juhla on peruttu. Muun muassa Fuengirolan kaupunki järjestää kuitenkin muita pieniä ohjelmanumeroita, kuten piirrustuskilpailua perheen pienimmille, sekä katujen koristusta pyhimystä kunnioittaen.

Virgen del Carmenin varsinainen juhlapyhä on torstaina 16.7. jolloin normaalisti juhlitaan kantamalla pyhimyspatsas kaupungin halki aina merelle asti kulkueiden ja musiikin saattelemana. Tänä vuonna kulkueen sijaan voi merellä nähdä useita kalastajaveneitä.

Lue lisää Fuengirolan tämän vuoden suunnitelmista tästä, sekä perinteisistä Virgen del Carmenin juhlallisuuksista tästä.

Las noches del Hipódromo, Madrid

Madridissa pääsee taas seuraamaan hevoskilpailuja livenä. Zarzuelan kilparadalla järjestetään sunnuntaisin myös päiväkilpailuja, mutta ilta-aikaan livemusiikin ja ruuan ohella keskittyviä kilpailuja pääsee seuraamaan joka torstai heinäkuun 9. päivästä elokuun 13. päivään.

Lue lisää tästä.

Arte Bar -taidekurssi, Barcelona

Kiinnostaako maalaaminen ja oma taiteen teko yhdistettynä viini-iltaan? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua Arte Barin tarjoamiin taidekursseihin tai “taide-juhliin”, joille voit nyt osallistua melkeinpä minä päivänä tahansa. Joka päivä kurssilla maalataan eri taideteos, ja paikka täytyy varata ennakkoon.

Lue lisää tästä.

Les Arts konsertit, Valencia

Valencian Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), Centre de Perfeccionament sekä Cor de la Generalitat kuoro järjestävät Palau de les Arts -auditoriossa upeita ja erilaisia konsertteja, joista pääset nauttimaan torstaina, perjantaina ja lauantaina vielä tämän viikon lauantaihin 11. heinäkuuta asti.

Lue lisää tästä.

Connect with Nature, Palma de Mallorca

Voz y Consciencia järjestää tulevana sunnuntaina 12.7. hyvinvointitapahtuman luonnon äärellä. Tapahtumaan kuuluu muun muassa työpajoja, joogaa ja erilaisia parantamismetodeja. Tapahtumaan tulee varata paikka etukäteen.

Lue lisää tästä.

Kuvat: Flickr, Facebook

Liity keskusteluun