Vertaa asuntoja

Menovinkit 11.-17.9.2020

Menovinkit 11.-17.9.2020

  • 10/09/2020

Syksylläkin tapahtuu Espanjassa ja aktiviteetteja ja tapahtumia löytyy vaikka koko perheelle. Espanja.Comin toimitus listasi tämän hetken mielenkiintoisimmat menovinkit. Katso tästä vinkkejä mukavaan syksyyn Espanjassa.

Feria de la Tapa Vegana, Torremolinos

Vegaani-ruokavalion ystäville on tänä viikonloppuna 12. – 13.9. mainio tapahtuma Torremolinosissa. Gastronomiatapahtumassa pääset maistelemaan eri vegaanisia tapaksia kaupungin ravintoloissa, sekä samalla myös nauttimaan erilaisista näytöksistä, konserteista ja esityksistä.

Lue lisää tästä.

Madrid Gallery Weekend Apertura, Madrid

Tänä viikonloppuna 10. – 13. syyskuuta pääsee Madridissa tapaamaan artisteja sekä ihailemaan Espanjan nykytaidetta 48:ssa kaupungin eri galleriassa ja museossa. Mukana olevat galleriat pitävät oviaan auki pidempään tämän kulttuuritapahtuman ajan, ja tarjolla on myös online-versio tapahtumasta mikäli et pääse paikan päälle.

Lue lisää tästä.

Concierto a la Luz de las Velas, Valencia

Lauantaina 12.9. voi suunnata Valencian vanhaan kaupunkiin katsomaan klassisen musiikin Life in Lied -konserttia ulkoilmassa ja upeassa kynttilöiden valossa. Konsertti pidetään Real Colegio de las Escuelas Píasissa ja tapahtumaan tulee ostaa liput.

Lue lisää tästä.

José Antonio Fontal näyttely, San Fernando

Myös Cadizin San Fernandossa voi tällä ja ensi viikolla lähteä tutustumaan taiteeseen José Antonio Fontalin valokuvanäyttelyn myötä. Fontalin työssä näkyy muun muassa realistisia hetkiä ja tunteita arkielämästä. Asturialaisen artistin näyttely on esillä Centro de Congresos Cortes de la Real Isla de Leónissa ensi viikon perjantaihin 18.9. asti.

Lue lisää tästä.

Candy Darling Market II, Barcelona

Jos vintage-muoti kiinnostaa, niin sunnuntaina 13.9. voit suunnata Barcelonassa Candy Darling -baariin tutkiskelemaan vintage-markettia. Tapahtumassa on myös mukana taidetta, kulttuuria, musiikkia, drinkkejä ja muuta, mutta pääosassa on kestävä ja vastuullinen muoti, jota voi ostaa jopa 5 eurolla.

Lue lisää tästä.

Kuva: Pixabay

Liity keskusteluun