Vertaa asuntoja

Menovinkit 12.–14.4.2019

Menovinkit 12.–14.4.2019

  • 11/04/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Keväälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Música en la fábrica con Delobos 13.4.

Málagalaisessa panimossa järjestetään lauantaina juhlat, joissa on tarjolla musiikkia, ruokaa ja olutta. Paikalla on ruokarekkoja, joista on saatavilla myös vegaanisia annoksia ja tarjolla on tietenkin paikallista pienpanimon olutta. Musiikista tapahtumassa vastaa monipuolinen Delobos. Tapahtuma järjestetään Bonvivant Beer -panimossa lauantaina kello 13, liput 6 euroa.

Tutustu tapahtumaan ja osta liput täältä.

Kaipaatko jotain muuta? Tutustu kattoterasseihin täältä.

Benalmádena: Food Truck Experience Benalmadena 12.–14.4.

Aurinkorannikolla viikonloppuaan viettävien kannattaa suunnata ehdottomasti Benalmádenan Puerto Marina -satamaan ruokarekka-tapahtumaan! Tapahtumassa
voit valita yhdeksän ruokarekan antimista aterian, kuunnella musiikkia ja nauttia kauniista satamasta. Tapahtumassa on tekemistä myös perheen pienimmille. Tapahtuma alkaa kello 13 ja kestää aina iltaan saakka.

Lue lisää Benalmádenan tapahtumista täältä.

Mijas: I Ruta Gourmet de Mijas 15.3.–14.4.

Tänä viikonloppuna on viimeinen mahdollisuus osallistua Mijaksen tapas -tapahtumaa! Mijas Pueblossa järjestettävässä tapahtumassa voi nauttia gourmet
tapasmenun 19 euron hintaan. Mukana on 8 ravintolaa, jotka ovat avoinna kello 12.30-15 ja 19-23.Tuttuun tapaan tapaspassin täyttämällä voi osallistua arvotaan.

Katso kaikki ravintolat täältä.

Alicante: Dino Expo XXL 13.4.–5.5.

Historiasta ja dinosauruksista kiinnostuneiden kannattaa suunnata Alicanten dinosaurus -näyttelyyn. Maailman suurimassa dinosaurus -näyttelyssä nähdään monia historiallisia ja todentuntuisia hahmoja. Tapahtuma järjestetään IFA -messukeskuksessa, liput alkaen 7 euroa.

Tutustu näyttelyyn täältä.

Barcelona: Van Van 13.–14.4.

Tänä viikonloppuna Barcelonan valtaa yksi kaupungin suosituimmista ruokatapahtumista, Van Van katuruokatapahtuma. Herkullisen ruoan lisäksi tapahtuma tarjoaa kävijöilleen livemusiikkia ja viikonloppuna esiintymässä ovat muun muassa Pavvla ja CARLA. Tapahtuma järjestetään Antiga Fàbrica Estrella Damm -aukiolla alkaen kello 11.

Katso lisää tapahtumasta täältä.

La Palma: Neonrun 12.–13.4.

Viikonloppuna La Palman saarella järjestetään suosittu värijuoksu -tapahtuma. Tapahtumassa voit valita itse reitin pituuden: 1, 5 vai 10 kilometriä. Juoksemisen lisäksi tapahtumassa on erilaisia liikunta-aktiviteetteja ja livemusiikkia. Tapahtumassa on oma sarja myös lapsille.

Katso lisää tapahtumasta täältä.

Teneriffa, Santa Cruz de Tenerife: Tenerife International Fashion Fair 11.–14.4.

Teneriffalla vietetään vuorostaan tämä viikonloppu muodin parissa, kun saarella järjestetään kansainväliset muotimessut. Paikalla on kansainvälisten suunnittelijoiden lisäksi myös paikallisia nousevia osaajia. Messuilla on tarjolla vaatteita ja asusteita lapsille, naisille ja miehille. Messut järjestetään Santa Cruzin messukeskuksessa tämän viikon ajan.

Tutustu tapahtuman verkkosivuihin täältä.

Menovinkkien kuva: Julia Mäkelä

Liity keskusteluun