Vertaa asuntoja

Menovinkit 14.-20.8.2020

Menovinkit 14.-20.8.2020

  • 13/08/2020

Suurimmassa osassa Espanjaa on palattu normaaliin arkeen, ja tapahtumia löytyy taas jos jonkinlaisia. Kaupungit ja tapahtumienjärjestäjät ovat päässeet vauhtiin, ja Espanja.Comin toimitus keräsi muutamat mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikolle. Katso tästä ideoita hauskaan espanjalaiseen kesään.

Diego Ruiz Cortes -näyttely, Fuengirola

Perjantaista 14.8. eteenpäin voi Fuengirolassa lähteä tutustumaan Diego Ruiz Cortesin “60 vuotta maalaamista” -taidenäyttelyyn kaupungin kulttuuritalolla. Ruiz Cortesin taiteeseen kuuluu muun muassa Sevillan ja Huelvan maisemakuvien maalaamista.

Lue lisää tästä.

Las noches clasicas del Olivar, Madrid

Madridin kauniissa Olivar de Castillejo puutarhassa pääsee nyt kuuntelemaan klassisen musiikin konsertteja syyskuun 12. päivään asti. Konserteissa varsinkin nuoret artistit pääsevät näyttämään taitojaan.

Lue lisää tästä.

Vive Rota karnevaali, Rota

Cadizin Rotassa järjestetään tänä viikonloppuna 14. – 16.8. karnevaalit, joissa pääset katsomaan muun muassa erilaisia esityksiä ja konsertteja. Tapahtumassa on varmasti näkemistä ja kokemista koko perheelle.

Lue lisää tästä.

Filmoteca d’Estiu, Valencia

Mikäli elokuvien katselu ulkoilmateattereissa on sinun juttusi, voit lähteä nauttimaan tästä aktiviteetista Valenciassa elokuun 30. päivään asti. Elokuvailtoina nähdään sekä palkittuja- että teemaelokuvia.

Lue lisää tästä.

Jooga-työpaja, Las Palmas de Gran Canaria

Jos rentoutuminen kiinnostaa enemmän, niin Pure Yoga Canarias järjestää lauantaina 15.8. jooga-työpajan tiloissaan. Työpajassa käydään aloittelijoille soveltuvia harjoitteita, kuten hengittämistä, pranayama sekä joogan filosofiaa.

Lue lisää tästä.

Kuvat: Flickr, Pixabay

Liity keskusteluun