Vertaa asuntoja

Menovinkit 16.-22.10.2020

Menovinkit 16.-22.10.2020

  • 15/10/2020

Syksylläkin tapahtuu Espanjassa ja aktiviteetteja ja tapahtumia löytyy vaikka koko perheelle. Espanja.Comin toimitus listasi tämän hetken mielenkiintoisimmat menovinkit. Katso tästä vinkkejä mukavaan syksyyn Espanjassa.

Open House, Valencia

Valenciassa on nyt mahtava mahdollisuus lähteä kävelylle ja samalla tutustumaan kaupungin upeisiin ja uniikkeihin arkkitehtuurirakennuksiin. Open House -tapahtumassa on mukana yli 50 rakennusta, joita pääset ihailemaan vielä sunnuntaihin 18.10. asti. Lisäksi tapahtumassa myös työpajoja, konsertteja, esityksiä ja paljon muuta.

Lue lisää tästä.

Mindfulness-työpaja, Fuengirola

Jos oman mielenrauhan löytäminen ja omien ajatusten tutkiminen kiinnostaa, kannattaa Fuengirolassa suunnata ensi tiistaina 20.10 klo 18 ilmaiselle mindfulness-tunnille. Tunnilla harjoitellaan mm. rauhallisuutta, aktiivista kuuntelua, sekä ajatusten ja tunteiden tutkimista.

Lue lisää tästä.

III Bienal de Arte Flamenco -konsertit, San Roque

Tänä viikonloppuna 16. – 17.10. voi lähteä nauttimaan upeasta flamencon maailmaan pohjautuvasta livemusiikista Cadizin San Roqueen. Konsertit maksavat 5 euroa, ja ne pidetään Juan Luis Galiardo teatterissa klo 21 eteenpäin. Konserteista pääsee nauttimaan myös vielä seuraavana viikonloppuna 23. – 24.10.

Lue lisää tästä.

La noche del Street Art, Málaga

Lauantaina 17. lokakuuta klo 20 voi lähteä Málagassa ihailemaan kaupungin upeaa katutaidetta opastetulla kierroksella. Kierroksen aikana nähdään myös tanssiesityksiä, ja nautitaan kaupungin katutaidetarjonnasta erilaisesta näkökulmasta.

Lue lisää tästä.

Biennal de Pensament, Barcelona

Barcelonassa on meneillään nimensä mukainen ajattelemisen festivaali vielä sunnuntaihin 18. lokakuuta asti. Tapahtumassa pohditaan ja keskustellaan ajankohtaisista aiheista, ongelmista sekä muutoksista maailmassa. Aktiviteetteja on keskusteluiden lisäksi myös konferensseja, väittelyitä, runo- ja muita esityksiä sekä paljon muuta.

Lue lisää tästä.

Kuva: Pixabay

Liity keskusteluun