Vertaa asuntoja

Menovinkit 17.-19.1.2020

Menovinkit 17.-19.1.2020

  • 15/01/2020

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Benalmádena: V Costa del Swing 16.-19.1.

Tekeekö mielesi tanssia? Suuntaa tänä viikonloppuna Benalmádenan Sunset Beach Club -hotellille, jossa järjestetään swing-tanssitapahtuma. Tanssi livemusiikin tahdissa tai osallistu kursseille yhdessä parin kanssa!

Katso lisää suositusta tanssitapahtumasta täältä.

Fuengirola: Vaihda tavaraa! -kierrätystapahtuma 19.1.

Asociación Finlandesa Suomela -yhdistys järjestää sunnuntaina kierrätystapahtuman, jossa tuodessaan yhden tavaran voi ottaa yhden tavaran taas mukaansa. Tavarat, joita kukaan ei tarvitse, lahjoitetaan Venezuelaan. Tapahtuma on avoinna kello 12-13 Suomelan tiloissa.

Lue lisää menovinkistä täältä.

Fuengirola: Viihdekonsertti 18.1.

Lauantaina Aurinkorannikon kuoro järjestää viihdekonsertin Sofia-opistolla Fuengirolassa. Konsertti alkaa kello 18, joten ota ystäväsi mukaan ja lähde kuuntelemaan suomalaisen kuoron konserttia.

Lisää infoa kuoron toiminnasta löytää täältä.

Mijas: Refugees Fest 18.1.

Refugees Fest on Mijaksessa lauataina järjestettävä hyväntekeväisyysfestivaali, jossa voi kuunnella espanjalaista musiikkia sekä samalla tehdä hyvää. Festivaali järjestetään Ana Márquez sala multifuncional -tapahtumakeskuksessa alkaen kello 19.30. Tapahtumaan voi ostaa sisäänpääsyn kolmella eurolla, ja lipun arpajaisilla viidellä eurolla. Kaikki tuotto menee hyväntekeväisyyteen, joten tähän tapahtumaan kannattaa osallistua.

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Torrevieja: Gala Solidaria 19.1.

Myös Torreviejassa järjestetään sunnuntaina hyväntekeväisyystapahtuma, Gala Solidaria. Tilaisuus kerää varoja köyhien lasten terveyttä, ruokaa, koulutusta varten. Tapahtuma järjestetään Teatro Capitol de Rojales -teatterissa alkaen kello 17.30, liput 3 euroa.

Tutustu lisää tapahtumaan täällä.

Barcelona: Mercadillo On The Garage 19.1.

Sunnuntaina Barcelonassa voi mennä esimerkiksi On The Garage -markkinoille Ovella Negra -ravintolaan. Paikalla on yli 70 näytteilleasettajaa, ja tarjolla on muun muassa vintagea, käsitöitä, vinyylejä ja vaatteita. Ostosten lisäksi maksuttomassa tapahtumassa soi rento musiikki ja myynnissä on myös erilaisia ruoka-annoksia.

Lue lisää Barcelonan markkinoista täältä.

Teneriffa, Los Cristianos: Canarias Folk Fest Arona 2.-30.1.

Suositussa lomakohteessa, Los Cristianosissa juhlitaan tammikuussa kanariansaarten perinteitä. Tapahtuma muodostuu kulttuurin, tanssin, musiikin, ruoan, markkinoiden ja käsitöiden ympärille. Tapahtuma kestää tammikuun loppuun saakka, joten tästä tapahtumasta riittää useaksi viikoksi tekemistä!

Tutustu lisää tapahtumaan täällä.

Teneriffa, Adeje: Fiesta de San Sebastian 19.-20.1.

Teneriffalla alkaa sunnuntaina perinteinen San Sebastianin -juhla Adejen kaupungissa. Perinteen mukaan kaupungin valtaa muun muassa hevosesitykset, joissa hevoset ratsastajineen ovat rannalla. Sunnuntaina kuullaan myös musiikkiesitys kello 19.30 San Sebastian -aukiolla. Samaan aikaan myös Aronan kaupungissa juhlitaan San Antonio -juhlaa, tutustu lisää juhlaan täältä.

Lue lisää Adejen tapahtumasta täältä.

Helsinki: Matkamessut 17.-19.1.

Tänä viikonloppuna voi nauttia espanjalaisesta tunnelmasta myös Helsingin Messukeskuksessa, jossa järjestetään Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Mukana on yli 1000 matkanjärjestäjää, jotka myyvät edullisia messutarjouksia. Tapahtumassa esitellään myös matkailualan trendejä, kohdevinkkejä sekä järjestetään puheenvuoroja.

Lue lisää Matkamessuista täältä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menovinkkien kuva: Pixabay

Liity keskusteluun