Vertaa asuntoja

Menovinkit 18. – 20.1.

Menovinkit 18. – 20.1.

  • 16/01/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

San Antón, 20.1.

Tällä viikolla vietetään perinteistä San Antón -pyhimyksen juhlaa ympäri Espanjaa.  San Antón on myös eläinten suojelija, siksi osana juhlintaa on usein lemmikkien siunaus. Karvaisten ystävien kanssa saapuvien juhlijoiden on vuosi vuodelta pidempi.

Benalmádena Pueblossa juhlitaan sunnuntaina kauniissa Jardines de Muro -puistossa, kello 11.30 alkaen.

Málagan Parque del Lagarillo Blanco -puistossa on myös järjestetään on teemaan liittyvää ohjelmaa sunnuntaina kello 12 – 17.

Barcelonassa pääsee osallistumaan tapahtumaan muun muassa Sant Antón -korttelissa. Esimerkiksi lauantaina ja sunnuntaina tapahtumassa järjestetään perinteinen paraati.

Lemmikkejä siunataan myös muualla Espanjassa, esimerkiksi Valenciassa, Madridissa, Alicantessa, Burgosissa, Valladolidissa sekä Salamancassa. Tarkista tapahtuman aika ja paikka oman kaupunkisi sivuilta.

Torrevieja: Konsertti-trilogia, osa I “Tammikuun taivas” 19.1.

Costa Blancan seurakunta järjestää lauantaina konsertin Inmaculada Concepción -kirkossa kello 16. Esiintymässä ovat Arja Yurtseven (viulu), Maarit Ranta (viulu) ja Satu Ranta (piano sekä urut). Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Lisätietoa seurakunnan sivuilta.

Valencia: il Market 20.1.

Valenciassa järjestetään jälleen tuttuun tapaan il Market -kirpputori sunnuntaina. Ostosten lisäksi tapahtumassa on erilaisia aktiviteetteja sekä järjestäjien mukaan maan parasta paellaa. Kirpputori on La Escuela de Ruzafa -kulttuurikeskuksessa kello 11  – 19.30, tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Lue lisää tapahtumasta.

Gran Canaria, Las Palmas de Gran Canaria: Festival Internacional de Yoga en Canarias 18. – 20.1.

Miltä kuulostaisi unohtumaton joogakokemus ja inspiroivat ihmiset ainutlaatuisessa paikassa? Tänä viikonloppuna Gran Canarian pääkaupungissa järjestetään kansainvälinen joogafestivaali, jossa pääsee testaamaan erilaisia tunteja. Joogan lisäksi tapahtumassa voi nauttia elävästä musiikista ja luomutuotteista. Liput alkaen 40 euroa.

Lisätietoa muun muassa päivien ohjelmasta tapahtuman sivuilta.

Teneriffa, Adeje: San Sebastián 19. – 20.1.

Teneriffalla pääset osallistumaan Adejen perinteiseen San Sebastían -pyhimyksen juhlaan, joka kerää osallistujia ympäri saarta. Luvassa on paraateja, ilotulitus, musiikkia, näyttelyitä ja muita espanjalaiseen juhlakulttuuriin kuuluvia aktiviteetteja. Yksi juhlan kohokohtia on hevosten ja muiden lemmikkien saapuminen Enramada-rannalle siunattaviksi sunnuntaina.

Lue lisää Adejen sivuilta sekä täältä.

Helsinki: Matka 2019 -messutapahtuma

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma, Matkamessut, järjestetään 16.–20.1.2019 Helsingin Messukeskuksessa.  Messutapahtuma on auki yleisölle 18.–20.1.2019. Samaan aikaan Matkamessujen kanssa järjestetään Helsingin Caravan-messut.

Ohjelma, näytteilleasettajat ja lippujen hinnat löydät messujen sivuilta sekä viimeisimmät uutiset ja tunnelmat Facebook-sivuilta.

 

Kuva: Tatiana Chekryzhova / Shutterstock.com

Liity keskusteluun