Vertaa asuntoja

Menovinkit 19.-25.6.2020

Menovinkit 19.-25.6.2020

  • 18/06/2020

Taas tapahtuu Espanjassa! Kaupungit ja tapahtumienjärjestäjät ovat päässeet vauhtiin ja Menovinkeistä löytyy kivoja tapahtumia eri puolilla Espanjaa. Katso tästä ideoita hauskaan espanjalaiseen kesään.

San Juan piknik, Valencia

Juhannusta eli San Juania vietetään Espanjassa aina 23. – 24.6. Lue tästä miten juhannusta yleensä vietetään. Tänä vuonna suurissa kaupungeissa kokot ja suuret juhlallisuudet on kielletty, mutta pienimuotoisia kokoontumisia ja tapahtumia on mahdollista järjestää. Tästä esimerkkinä Valencian Bla Bla Barin järjestämä ulkoilma-piknik tiistai-iltana 23. 6, jonne ihmisten on mahdollisuus osallistua, kunhan pitää huolta turvaetäisyyksistä.

Viimeisin tieto kannattaa tarkistaa kaupunki- ja ravintolakohtaisesti sosiaalisesta mediasta ja kaupunkien nettisivuilta sinun lähellä olevista juhannustapahtumista. Joissain kaupungeissa, kuten Fuengirolassa, on perinteinen rantajuhannuksen vietto tänä vuonna kielletty.

Lue lisää piknik-tapahtumasta tästä ja katso muita vaihtoehtoja San Juanin juhlistamiselle tästä.

Käsityömarkkinat, Fuengirola

Los Bolichesissa paseo maritimolla sijaitsevat käsityömarkkinat järjestetään tänä vuonna kuudetta kertaa. Ne aukesivat 12.6 ja ovat auki maanantaista sunnuntaihin kello 20:00 – 02:00. Markkinat tulevat olemaan avoinna syyskuun 6. päivään asti.

Lue lisää tästä.

Valokuvanäyttely, Barcelona

Barcelonassa pääset osallistumaan taide- ja valokuvausnäyttelyyn perjantaista sunnuntaihin 19. – 21.6. Näyttely pidetään Barcelonan Valid World Hallissa. Näyttelyssä on esillä muun muassa GuruShotsin katutaidetta ja valokuvia.

Lue lisää tästä.

Iltaretki Teiden kansallispuistossa, Santa Cruz de Tenerife

Nyt on paras aika mennä vierailemaan luonnon helmaan ennen Espanjan kuumimpia kesähelteitä. Jos siis luontoretket kiinnostavat, niin”A donde vamos hoy?” järjestää erilaisia retkiä Teneriffan luontoon. Muun muassa maanantaina on mahdollisuus lähteä iltaretkelle Teiden kansallispuistoon tutustumaan tähtiin ja maisemiin. Retki alkaa klo 20:30.

Lue lisää tästä.

Suppailuretki, Alicante

Jos viihdyt ennemmin veden lähellä kuin luontopoluilla, voit osallistua lauantaina 20.6. suppailuretkelle Alicanten Cabo de las Huertasilla. Retki alkaa aamulla klo 9:30.

Lue lisää tästä.

Katso myös lisää luontopolkuja ja vaellusreittejä Espanja.Comin artikkeleista tästä sekä lapsiperheille soveltuvia reittejä tästä.

Kuvat: Facebook, Flickr

Liity keskusteluun