Vertaa asuntoja

Menovinkit 21.-23.2.2020

Menovinkit 21.-23.2.2020

  • 19/02/2020

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Karnevaaleilla iloitellaan perinteisesti ennen kristittyjen paastoaikaa, ja parhaimmat juhlat ovat yleensä helmikuussa. Karnevaaleista löytyy yleensä paljon erilaista ohjelmaa kuten paraateja, musiikkiesityksiä, bileitä sekä leikkejä lapsille. Espanjassa suurimmat karnevaalit järjestetään Kanariansaarilla sekä Andalusiassa, ja seuraavaksi on käyty lävitse muutama kiinnostava karnevaali. Lue lisää karnevaaleista täältä.

Málaga: Carnaval de Málaga 21.2.-1.3.

Málagan karnevaalien yksi kohokohdista on esimerkiksi sunnuntaina  kello 17.30 järjestettävä paraati, joka päättyy la plaza de la Merced -aukiolle. Lauantaina nähdään myös Drag Queen -gaala Plaza de la Constitución -aukiolla kello 21.

Lue lisää Málagan karnevaalista täältä.

Benalmádena: Carnaval de Benalmádena 21.2.-1.3.

Benalmádenassa paraati nähdään taas lauantaina kello 17.30 Benalmadena Pueblossa sekä 29.2. kaupungin keskustassa. Lauantaina kaupungin keskustassa järjestetään myös ruokatapahtuma.

Lue lisää Benalmádenan karnevaaleista täältä.

Estepona: Carnaval de Estepona 22.2.

Esteponan Parque El Calvario -puistossa juhlitaan karnevaaleja vain tänä lauantaina. Päivä alkaa kello 12 lasten ohjelmalla, jonka jälkeen päivä täyttyy erilaisista esityksistä.

Lue lisää Esteponan karnevaaleista täältä.

Cádiz: Carnaval de Cádiz 20.2.-1.3.

Cádizin karnevaalien historia on omaa luokkaansa, sillä vanhimmat kaupungin karnevaaleista kertovat dokumentit ovat peräisin 1500-luvun lopulta. Tämä historia houkuttelee juuri Cádiziin paljon turisteja karnevaalien aikaan. Lauantaina ohjelmassa on muun muassa musiikkiesitys (Pregón) Plaza de San Antonio -aukiolla kello 20.30 ja sunnuntaina ohjelmassa on muun muassa lasten konsertti kello
13.

Lue lisää Cádizin karnevaalista täältä.

Torrevieja: Carnaval de Torrevieja 31.1.-29.2.

Torreviejan karnevaalit ovat alkaneet jo tammikuun puolella, mutta silti ohjelma tarjoaa vielä paljon nähtävää. Esimerkiksi perjantaina järjesteään lasten paraati kello 17, ja lauantaina järjestetään yöparaati alkaen Plaza de María Asunció -aukiolta.

Lue lisää Torreviejan karnevaaleista täältä.

Santa Cruz de Tenerife: Carnaval Santa Cruz de Tenerife 19.2.-1.3.

Teneriffan Santa Cruzissa vietettäviä karnevaaleja pidetään kansainvälisesti maailman toiseksi tunnetuimpana, heti Río de Janeiron jälkeen, joten tänne kannattaa suunnata jos vain mahdollista! Ohjelman tarjonta on suuri, mutta esimerkiksi sunnuntaina järjestetään päiväkarnevaali kello 13, ja koko viikonlopun voi osallistua lasten karnevaaliin.

Lue lisää Tenriffan karnevaalista täältä.

Málaga: FIMAF 2020 23.2.

Karnevaalien lisäksi Málagassa pääsee sunnuntaina tutustumaan flamencomuotiin, sillä kaupungissa järjetetään kansainvälinen muotitapahtuma. Tapahtumassa järjestetään useampi muotinäytös kello 11.30-18.30 välillä. Tapahtuma järjestetään Gran Hotel Miramar -hotellissa, joka sijaitsee lähellä Malagan satamaa.

Tutustu lisää tapahtumaan täällä.

Fuengirola: Liikekannallepano 23.2.

Lähde sunnuntain kunniaksi Aurinkorannikon Naisten Pankin Liikekannallepanoon, joka on koko perheen kunnon, hyvän mielen ja hyväntekeväisyyden liikuntatapahtuma. Voit tehdä myös hyvää ja osallistua arvontaan, jossa voi voittaa sähköpotkulaudan. Tapahtuma alkaa Uusi Refla -ravintolan pihasta
kello 12.

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Fuengirola: 9º Festival Perrock Fuengirola 23.2.

Fuengirolan toisessa hyväntekeväisyystapahtumassa yhdistyy eläintensuojelu, moottorpyörät ja rokki. Tapahtuma tarjoaa erilaisia esityksiä 11 tunnin ajan, joten valinnanvaraa tästä tapahtumasta löytyy. Tapahtuma järjestetään Fuengirolan feria-alueella sunnuntaina, ja ensimmäiset esitykset
alkavat kello 12.

Katso lisää Facebookista.

Barcelona: Monumental Club: ¡Especial Carnaval! 22.2.

Monumental Club järjestetään tällä kertaa karnevaaliteemalla, ja luvassa on tuttuun tapaan elävää musiikkia, ruokaa sekä paljon ohjelmaa perheen pienimmille. Tapahtumassa esiintymässä ovat muun muassa Sidonie DJs, Ultraplayback sekä MIQUI PUIG F.C. DJ. Tapahtuman liput ovat alkaen 5 euroa, ja se järjestetään Plaza Monumental -aukiolla lauantaina kello 12-22.

Tutustu lisää Barcelonan menovinkkiin täältä.

Menovinkkien kuva: Pixapay

Liity keskusteluun