Menovinkit 21.-27.8.2020

Julkaistu: 20.08.2020
AjankohtaistaUusimmat
add one

Kesällä tapahtuu Espanjassa ja aktiviteetteja löytyy vaikka koko perheelle. Espanja.Comin toimitus listasi tämän hetken mielenkiintoisimmat menovinkit. Katso tästä vinkkejä mukavaan kesään Espanjassa.

Starlite-festivaali, Marbella

Marbellassa jatketaan musiikin tahtiin. Starlite-festivaaleilla nähdään joka vuosi eturivin artisteja, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Festivaaleilla yhdistyy musiikki, kulttuuri ja gastronomia, ja konsertteja on moneen makuun ja teemoja kaikille.

Lue lisää tästä.

Splash!, Barcelona

Jos ruuhkaisat rannat eivät kiinnosta, suuntaa Barcelonassa Poble Espanyolin Splash! -vesijuhliin elokuun joka lauantai ja sunnuntai. Varsinkin perheen pienimmille suunnatussa tapahtumassa pääset pärskimään veteen eri vesilelujen kanssa, pelaamaan vesi- sekä muita pelejä, kokeilemaan työpajoja sekä nauttimaan mm. koko perheelle suunnatuista musiikki- ja sirkusesityksistä.

Lue lisää tästä.

Malaga Festival, Malaga

Festivaalit jatkuvat Malagassa, ja perjantaista 21.8. eteenpäin on pääosassa espanjalainen filmiteollisuus ja kulttuuri. Malaga Festivalilla on espanjalaisten elokuvien, dokumentaarien ja lyhytelokuvien lisäksi myös erilaisia näyttelyitä, konsertteja sekä aktiviteetteja koko perheelle.

Lue lisää tästä.

Sorolla-näyttely, Valencia

Jos taidenäyttelyt kiinnostavat, voit lähteä tutustumaan Valencian vanhasta kaupungista löytyvään Sorolla: Cazando impresiones -näyttelyyn. Näyttelyssä on esillä valencialaisen artistin upeita töitä. Näyttely on nähtävillä Centro Cultural Bancajassa lokakuun 12. päivään asti.

Lue lisää tästä.

Perhe-elokuvat, Cadiz

Perheen kesken voi lähteä nyt myös nauttimaan monella paikkakunnalla mm. elokuvista teattereissa tai ulkoilmassa. Näin on myös Cadizissa, ja Cadizin kaupunginhallitus tarjoaa elokuvanäytöksiä vielä elokuun 27. päivänä. Samassa kaupungissa voit lähteä myös katsomaan elokuvia rannalle 22.8. ja 29.8.

Lue lisää tästä ja tästä.

Kuvat: Flickr

Jaa:

Syksyn liput myynnissä Caminito del Reylle

Uutiskirje Elo 02/20

add one