Vertaa asuntoja

Menovinkit 24.-30.7.2020

Menovinkit 24.-30.7.2020

  • 23/07/2020

Suurimmassa osassa Espanjaa on palattu normaaliin arkeen, ja tapahtumia löytyy taas jos jonkinlaisia. Kaupungit ja tapahtumienjärjestäjät ovat päässeet vauhtiin, ja Espanja.Comin toimitus keräsi muutamat mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikolle. Katso tästä ideoita hauskaan espanjalaiseen kesään.

Odiseo: José María Córdoba, Fuengirola

Fuengirolassa voit lähteä tälläkin viikolla tutustumaan taidenäyttelyihin Fuengirolan kaupunginmuseolle. Córdoban töihin kuuluu muun muassa öljymaalauksia, taidegrafiikkaa sekä veistoksia. Näyttelyä pääsee katsomaan tiistaista sunnuntaihin syyskuun 10. päivään asti.

Lue lisää tästä.

Puri beach, Madrid

Madridissa pääsee nyt kuuntelemaan livemusiikkia ja -esityksiä perjantaisin ja lauantaisin syykuun 5. päivään asti. “Salainen” yödisko Medias Puri, joka tarjoaa monia erilaisia viihdykkeitä kaupungissa, on kehitellyt ulkoterassin esityksilleen Madridin Feria alueella (IFEMA).

Lue lisää tästä.

Flash Market, Alicante

Perjantaina 24.7. voit lähteä Alicantessa ostoksille Flash Market -tapahtumaan, jossa voit myös tavata paikallisia artisteja ja tutustua heidän töihinsä. Tapahtumasta voit ostaa muun muassa käsintehtyä taidetta, maskeja, kasseja ja t-paitoja. Tilakapasiteetin vuoksi tapahtumaan tulee varata aika etukäteen.

Lue lisää tästä.

Art Nou 2020: Irene Solà -taidenäyttely, Barcelona

Barcelonassa voi tällä viikolla lähteä tutustumaan taidenäyttelyyn Angels Barcelona -taidegalleriaan. Taiteilija Irene Solà keskittyy töissään muun muassa tarinankerrontaan historiallisesta näkökulmasta. Näyttely on nähtävillä galleriassa 31.7. asti.

Lue lisää tästä.

Retiro Detox, Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmasissa voit osallistua tulevana viikonloppuna kolme päivää kestävään detox-hyvinvointitapahtumaan. Tapahtumassa keskitytään muun muassa puhdistaviin mehuihin, sekä hyvinvointia edistäviin aktiviteetteihin, kuten joogaan ja meditaatioon.

Lue lisää tästä.

Kuvat: Flickr, Pixabay, Fuengirola

Liity keskusteluun