Vertaa asuntoja

Menovinkit 25.9.-1.10.2020

Menovinkit 25.9.-1.10.2020

  • 24/09/2020

Syksylläkin tapahtuu Espanjassa ja aktiviteetteja ja tapahtumia löytyy vaikka koko perheelle. Espanja.Comin toimitus listasi tämän hetken mielenkiintoisimmat menovinkit. Katso tästä vinkkejä mukavaan syksyyn Espanjassa.

Turismipäivä, Malaga

Maailmalla vietetään turismin päivää (World Tourism Day) 27. syyskuuta. Vaikka tänä vuonna matkailu on ymmärrettävästi jäänyt taka-alalle, niin monet kaupungit kuitenkin muistavat päivän. Muun muassa Malaga juhlistaa päivää tarjoamalla avoimia ovia ja ilmaisia kierroksia kaupungin useisiin kulttuuri- ja matkailukohteisiin, kuten museoihin ja nähtävyyksiin.

Lue lisää tästä.

Wild market, Estepona

Esteponassa voi suunnata perjantaina 25.9. Wild Cafe & Restauranteen markkinoille klo 10 – 17. Markkinoilta voit löytää muun muassa käsityö- ja ekotuotteita, vaatteita ja käsintehtyjä koruja. Tapahtumassa on myös livemusiikkia klo 11 ja klo 14.

Lue lisää tästä.

Russafa Escénica, Valencia

Näyttämötaiteille omistettu festivaali on taas käynnissä, sillä nyt voi Valenciassa lähteä katsomaan Russafa Escénica tapahtumaa ja tutustumaan sen useisiin eri teatteri- ja musiikkiesityksiin. 4. lokakuuta asti kestävä tapahtuma muuntaa Russafa naapuruston todelliseksi kulttuurivyöhykkeeksi mm. lavasteillaan ja esityksillään.

Lue lisää tästä.

Cadenas y Pesares -näyttely, Fuengirola

Taiteen ystävät voivat käydä nyt Fuengirolassa tutustumassa Pilar Correa Moran ja Lol Malonen töihin Los Bolichesin Colores-rakennuksessa. Artistien teoksissa on kuvattu naishahmoja, joiden tavoitteena on mm. tuottaa pohdintaa filosofisista kysymyksistä. Näyttelyä voi käydä katsomassa 9.10. asti.

Lue lisää tästä.

Atrodanor Fest, Alicante

Alicantessa voi lähteä tänä viikonloppuna 25. – 26.9. ainutlaatuisille musiikkifestivaaleille. Atrodanor Festillä tutustutaan musiikkiin taiteen ja kulttuurin sekä erilaisten äänikokeilujen kautta. Tapahtumasta löytyy mm. konsertteja, taiteellisia esityksiä, konferensseja sekä audiovisuaalisia esityksiä.

Lue lisää tästä.

Kuva: Pixabay

Liity keskusteluun