Vertaa asuntoja

Menovinkit 26.6.-2.7.2020

Menovinkit 26.6.-2.7.2020

  • 25/06/2020

Taas tapahtuu Espanjassa! Kaupungit ja tapahtumienjärjestäjät ovat päässeet vauhtiin ja Menovinkeistä löytyy kivoja tapahtumia eri puolilla Espanjaa. Katso tästä ideoita hauskaan espanjalaiseen kesään.

La Copa de Andalucía de Windsurf, Fuengirola

Andalusian Windsurfing kilpailu pidetään Fuengirolassa tänä viikonloppuna 27. – 28.6. Tapahtuma pidetään ensisijaisesti Castillo rannalla, mutta sääolosuhteiden vuoksi regatta-reitti saatetaan sunnuntaina siirtää joko Torreblancan tai Carvajalin rannoille.

Lue lisää tästä.

After the document -näyttely, Alicante

PhotoAlicanten valokuvanäyttely avasi uudestaan ovensa 9.6. ja on nähtävillä Lonja de Pescado Exhibition Hallissa tiistaista sunnuntaihin 28.6. asti. Näyttelyssä on esillä portugalilaisten valokuvaajien töitä.

Lue lisää tästä.

La Filmoteca, Valencia

Valencian elokuvateatteri jatkaa toimintaansa näyttämällä yhden esityksen päivässä. Teatteri näyttää klassikkoelokuvia Fassbinderin ja Fellinin tuotannoista nyt tulevana sekä ensi viikonloppuna.

Lue lisää tästä.

Grec Festival, Barcelona

Grec festivaali pidetään Barcelonassa 30.6. – 31.7. ja se koostuu yhteensä 108 eri esityksestä ja kolmesta osiosta (viimeinen osio pidetään syyskuussa). Esitykset sisältävät muun muassa teatterinäytöksiä, tanssi- ja musiikkiesityksiä, reittejä ja muuta.

Lue lisää tästä.

Rita’s lunch + Drive-in elokuvateatteri, Madrid

Madridin drive-in ulkoilmaelokuvateatteri Autocine Race on avannut taas toimintansa kesäkaudelle. Elokuvien ohella samalla alueella järjestetään joka lauantai myös Rita’s lunch, jossa voit nauttia koko perheen sekä lemmikkiesi kanssa hyvästä ruuasta ja livemusiikista.

Lue lisää tästä.

Kuvat: Flickr, Pixabay

Liity keskusteluun