Vertaa asuntoja

Menovinkit 29.–31.3.2019

Menovinkit 29.–31.3.2019

  • 28/03/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Keväälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille.  Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Mamajuana Primavera Festival 30.3.

Málagassa pääsee juhlimaan kevään alkua Mamajuana Primavera -festivaaleilla lauantaina. Koko päivän kestävässä tapahtumassa musiikista pitävät huolta muun muassa Lola Indigo, El Canijo de Jerez, Henry Méndez, Cruz Cafuné, Little Pepe ja Architecs. Musiikin lisäksi tapahtumassa voi nauttia ruokarekkojen antimista ja nuorekkaasta tunnelmasta. Tapahtuma järjestetään Auditorio Municipal de Málaga -lavalla alkaen kello 16.

Katso kaikki Primavera Festival -tapahtuman esiintyjät täältä.

Eivätkö festivaalit kiinnosta? Tutustu Málagan vaellusreitteihin täältä. 

Fuegirola: Día del Perro 31.3.

Koirien ystävien kannattaa suunnata Fuengirolaan, jossa sunnuntaina juhlitaan koirien päivää! Monipuolisessa tapahtumassa voi katsella paraateja ja esityksiä,
tutustua näytteilleasettajien tarjontaan, kannattaa paikallista toimintaa sekä paljon muuta. Tapahtuma alkaa la Plaza de España -aukiolta kello 10 ja tämän jälkeen tapahtuma siirtyy parque del Castillo -puistoon.

Katso koko ohjelma Facebook-tapahtumasta.

Estepona: Ruta de las Tapas 29.–31.3.

Vihdoin myös Esteponaan saapuu suuren suosion saanut tapas-tapahtuma. Tuttuun tapaan voit valita yli 30:n ravintolan valikoimasta juoman (olut, vesi, virvoitusjuoma) ja tapaksen kahden euron hintaan tai viinin ja tapaksen kolmen euron hintaan. Voit äänestää myös parasta annosta ja osallistua arvontaan. Tässä tapahtumassa on helppo tutustua espanjalaiseen ruokakulttuuriin!

Katso ravintoloiden sijainti täältä.

Barcelona: Brunch -In the City 31.1.

Brunch -In the City järjestetään jo toista kertaa Barcelonassa, ja tällä kertaa esiitymässä ovat muun muassa John Talabot, Alicia Carrera ja Daniel Baughman. Musiikin lisäksi tapahtuma tarjoaa herkullista ruokaa, erilaisia aktiviteetteja sekä markkinatunnelmaa. Tapahtuma järjestetään meren rannalla Parc del Fórum -puistossa alkaen kello 13.

Katso kaikki esiintyjät täältä.

Teneriffa, Guía de Isora: Noche de Tapas y Vino 30.3.

Guía de Isoran kaupungissa järjestetään lauantaina tapas- ja viinitapahtuma, joka tuo paikalliset baarit, ravintolat ja tuottajat yhteen. Tapahtumassa tarjoillaan viiniä ja tapaksia edulliseen 1-2 euron hintaan. Tapahtuma järjestetään rannan tuntumassa Playa San Juan -aukiolla alkaen kello 19.

Katso tarkempi tapahtuman kuvaus täältä.

Teneriffa, Los Cristianos: Daytime Parade 31.3.

Jos et ole osallistunut vielä Teneriffan karnevaaleihin, kannattaa sunnuntaina lähteä katsomaan yhtä tapahtuman kohokohtaa. Sunnuntaina Los Cristianosin kaduilla nähdään paraati, jossa autot ovat tuunattu hauskoilla tavoilla. Paraati alkaa kello 16 plaza de Pescador -aukiolla.

Katso lisää karnevaaleista täältä.

Kuva: Julia Mäkelä

Liity keskusteluun