Vertaa asuntoja

Menovinkit 31.7.-6.8.2020

Menovinkit 31.7.-6.8.2020

  • 30/07/2020

Suurimmassa osassa Espanjaa on palattu normaaliin arkeen, ja tapahtumia löytyy taas jos jonkinlaisia. Kaupungit ja tapahtumienjärjestäjät ovat päässeet vauhtiin, ja Espanja.Comin toimitus keräsi muutamat mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikolle. Katso tästä ideoita hauskaan espanjalaiseen kesään.

Centro Histórico -kierros, Malaga

Jos sinua kiinnostaa kulttuuri ja historia, Malagassa voit lähteä perjantaina 31.7. ilmaiselle opastetulle kierrokselle tutustumaan kaupungin symbolisiin ja historiallisiin kohteisiin, rakennuksiin ja monumentteihin. Kierroksella käydään katsomassa mm. Malagan katedraalia, Sagrarion kirkkoa sekä Malagan vanhinta kirkkoa.

Lue lisää tästä.

Los Paseos Musicales, Madrid

Tässä menovinkissä yhdistyy musiikki ja luonto! Madridin kasvitieteellinen puutarha tarjoaa perjantaisin yhteistyössä La Fábrican ja Bankia Symphony Orchestran kanssa kierroksia puutarhaan, jossa pääset samalla myös nauttimaan klassisesta musiikista erikoisten kasvien ohella.

Lue lisää tästä.

The Canarias Jazz & Más Festival, Kanariansaaret

Kanarialla pääsee perjantaista eteenpäin nauttimaan jazz-musiikista sekä erilaisista esityksistä. Paikallisia ja kansainvälisiä muusikoita sisältävä Jazz & Más Festival tulee jokaiselle saarelle, mutta eniten esityksiä on Teneriffalla ja Gran Canarialla. Festivaali kestää 31.7. – 15.8.

Lue lisää tästä.

Sagunt a Escena -esitykset, Valencia

Valencian Saguntossa voi jälleen lähteä nauttimaan teatteri- ja musiikkiesityksistä Sagunt a Escena -festivaaleille 4.8. alkaen. Suurin osa esityksistä järjestetään kaupungin Roman Theatressa, mutta yli 40 erilaista esitystä sisältävä festivaali pitää esityksiään myös muissa kulttuurikohteissa sekä kaupungin kaduilla.

Lue lisää tästä.

Nautical Activities, Alicante

Alicanten Club Nautico purjehduskoulu järjestää 3. – 7.8. erilaisia vesiaktiviteetteja niille, joita meressä polskiminen ja vesiaktiviteetit kiinnostavat. Koululla on mahdollisuus mm. kehittää aikaisempia taitojaan eri vesiurheilulajeissa tai lähteä oppimaan uutta.

Lue lisää tästä.

Kuvat: Flickr, Pixabay

Liity keskusteluun