Vertaa asuntoja

Menovinkit 5.-7.10.2018

Menovinkit 5.-7.10.2018

  • 04/10/2018

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Mijas: Salida de sol 1-8.10.

Salida del Sol on ainutlaatuinen ja kansainvälinen visuaalisen ja esittävän taiteen festivaali Espanjassa. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa Costa del Solilla, Avanto-Teatro rantaravintolan konserttisalissa la Cala de Mijasissa. Konserttien lisäksi tapahtumassa on luvassa taidenäyttelyitä. Tapahtumat alkavat aina kello 19 ja jatkuvat puoleen yöhön saakka.

Lue lisää täältä

Madrid: Hotel Tapa Tour Madrid 1-31.10.

Lokakuun ajan Madridissa on mahdollista päästä maistelemaan edullisia tapaksia laadukkaissa hotelleissa, kun Hotel Tapa Tour saapuu kaupunkiin. Tapahtumassa on mukana 15 korkealuokkaista hotellia, joista saa tapaksia 4-6 eurolla sekä 10-12 eurolla drinkin ja tapaksen. Osa tapasten tuotoista menee hyväntekeväisyyteen, joten tähän tapahtumaan kannattaa ehdottomasti osallistua!

Lue lisää tapahtuman omilta sivuilta tai täältä

Fuengirola: Feria del Rosario 6-12.6.

Aurinkorannikolla pääsee jälleen nauttimaan feria-tunnelmasta, kun tällä kertaa Fuengirolassa järjestetään Rosario-feriat. Perinteiseen tapaan tapahtumassa on ohjelmassa musiikkia, tanssia, ruokaa, kulkueita sekä tietenkin hauskanpitoa. Lisätietoja löydät artikkelistamme.

Lue lisää tapahtumasta Fuengirolan kaupungin sivuilta

Álora, Málaga: Día de las Sopas Perotas 6.10.

Mitä olisivatkaan menovinkit ilman tunnelmallista pikkukylän tapahtumaa? Tällä kertaa vuorossa on Álorassa järjestettävä Perotas -keiton päivä. Tapahtumassa nautitaan perinteistä keittoa, joka on valmistettu muun muassa oliivista, kurkusta, appelsiinista, viinistä sekä leivästä. Ruokailun lisäksi tapahtumassa voi nautti flamencosta sekä erilaisista kisoista.

Lue lisää täältä

Valencia: IV Feria Vegana 6-7.10.

Vegaanisesta ruoasta pitävien kannattaa suunnata ehdottomasti viikonloppuna Valenciassa järjestettävään vegaanitapahtumaan. Ruoan lisäksi tapahtumassa on luentoja, työpajoja, konsertteja sekä markkinat. Tapahtuma on auki lauantaina kello 11-23 ja sunnuntaina 10-20 ja sinne on ilmainen sisäänpääsy.

Lue lisää täältä tai facebook- tapahtumasta

Barcelona: Oktoberfest 4-14.10.

Tällä viikolla juhlitaan Barcelonassa perinteistä saksalaista Oktoberfestiä, jossa pääosassa on erilaiset oluet. Tapahtuma järjestetään Plaza Universo de Fira Montjuïc (junto a Plaza España) aukiolla yhdentoista päivän ajan. Festivaaliin on ilmainen sisäänpääsy!

Lue lisää facebook- tapahtumasta

Alicante: Mercado Diseño 5-7.10.

Viikonloppuna Alicanten Plaza Séneca:ssa (vanha linja-autoasema) pääsee tekemään ostoksia, nauttimaan musiikista sekä osallistumaan työpajoihin. Esimerkiksi jazzia tapahtumassa pääsee kuuntelemaan lauantaina alkaen kello 20. Tähän monipuoliseen tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy!

Lue lisää tapahtumista facebookista: Mercado Diseño tai Jazz-tapahtuma 

Liity keskusteluun