Vertaa asuntoja

Menovinkit 5–7.4.2019

Menovinkit 5–7.4.2019

  • 04/04/2019

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Keväälläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Málaga: Natura Málaga 5–7.4.

Tänä viikonloppuna Málagan messukeskuksessa järjestetään terveellisen elämän ja kestävän kehityksen messut. Tapahtumassa esitellään erilaisia ekologisia tuotteita ja messuilla on mahdollisuus osallistua myös konferensseihin ja työpajoihin. Tapahtuma on auki perjantaina ja lauantaina kello 11-20.30 ja sunnuntaina kello 11-19.

Tutustu messuihin täältä.

Málaga: Regata Málaga Sailing Cup 5–7.4.

Málagan purjehdusklubilla vietetään viikonlopun ajan regettaa eli perinteistä purjehdustapahtumaa. Regatta järjestetään Real Club Mediterráneon läheisessä
satamassa, ihan Málagan keskustassa. Suuntaa ainakin lauantaina katsomaan upeita veneitä kello 11 alkaen.

Tutustu aiheeseen täällä.

Benalmádena: Patina en la calle 5.4.

Lasten ja lastenmielisten kannattaa suunnata perjantaina Benalmádenaan, jossa tunnin ajan saa rullaluistella keskellä kaupungin katuja. Muulta liikenteeltä suljettu Constitución -katu sijaitsee Arroyo de la Miel -kaupunginosassa. Tapahtuma järjestetään perjantaina kello 20-21.

Katso myös muut päivät Benalmádenan kaupungin Facebook-sivuilta.

Kiinnostaako skeittaaminen? Tutustu Aurinkorannikon skeittipuistoihin täältä.

Estepona: Estepona Vive Sus Calles 5–7.4.

Esteponan kulttuuritapahtuma tarjoaa tänä viikoloppuna yli 30 ilmaista kulttuuri- ja vapaa-ajan aktiviteettia kaiken ikäisille. Luvasssa on muun muassa konsertteja, sirkus-näytöksiä, animaatioesityksiä, kilpailuja, lasten aktiviteetteja sekä tapas-tapahtuma. Tänä viikonloppuna kannattaa suunnata siis ehdottomasti Esteponan kaduille, sillä tapahtumasta löytyy kaikille tekemistä!

Tutustu myös muihin Esteponan tapahtumiin täältä.

Torrevieja: Nos vamos de tapas 4–7.4. & 11–14.4.

Tapas-tapahtuma saapuu taas Torreviejaan, jossa lähes kahden viikon ajan voi nauttia edullisista tapaksista. Monille tutussa tapahtumassa juoman ja tapaksen saa 2,5 euron hintaan – Mahtava tilaisuus siis maistella espanjalaisia herkkuja! Kerää vähintään 10 leimaa tapaspassiin, toimita se eteenpäin ja osallistu avontaan.

Katso tapahtuman kuvaus täältä.

Barcelona: All Those Food Market 6–7.4.

Barcelonan All Those Food Market on ehdottomasti herkuttelijan unelma! Markkinoilla on tarjolla muun muassa juustoa, hilloa, lihaa, oliiviöljyä, leivoksia sekä paljon muita herkkuja paikallisilta tuottajilta. Tapahtuma järjestetään Teatre Nacional de Catalunya -teatterissa lauantaina 11-23 ja sunnuntaina 11-20.

Tutustu herkulliseen tapahtumaan täältä.

Teneriffa, La Orotava: Canary Islands’ Cheese Fair 6–7.4.

Myös Teneriffa hemmottelee herkuttelijaa, kun La Orotavan kaupungissa järjestetään juustojuhlat tänä viikonloppuna. Luvassa on kursseja, työpajoja, kilpailuja, näyttelyjä sekä tietenkin maistiaisia. Tapahtuma järjestetään Parque Etnográfico de Pinolere -puistossa kello 10-20.

Katso lisätietoja kaupungista ja tapahtumasta täältä.

Menovinkit kuva: Julia Mäkelä

Liity keskusteluun