Vertaa asuntoja

Menovinkit 7.-13.8.2020

Menovinkit 7.-13.8.2020

  • 06/08/2020

Suurimmassa osassa Espanjaa on palattu normaaliin arkeen, ja tapahtumia löytyy taas jos jonkinlaisia. Kaupungit ja tapahtumienjärjestäjät ovat päässeet vauhtiin, ja Espanja.Comin toimitus keräsi muutamat mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikolle. Katso tästä ideoita hauskaan espanjalaiseen kesään.

Ulkoilmaelokuvat, Malaga

Jos elokuvat kiinnostavat, Malagassa on nyt mahdollista lähteä nauttimaan suosituista elokuvista vaikka koko perheen kanssa elokuun 30. päivään asti. Elokuvia näytetään muutama saman illan aikana eri paikoissa, ja näytökset järjestetään ulkoilmateattereissa ja puistoissa.

Lue lisää tästä.

Ekomarkkinat, Cadiz

Tänä lauantaina 8.8. voit lähteä ekomarkkinoille Cadizin Casa del Niño Jesús aukiolle klo 11 – 14. Markkinoilta löydät muun muassa erityisesti kesäpuutarhaan soveltuvia käsintehtyjä, orgaanisia sekä ekologisia tuotteita, kuten myös ruokarekkoja ja muita kojuja ja aktiviteetteja.

Lue lisää tästä.

Veranos de la Villa, Madrid

Madridissa on meneillään Veranos de la Villa -kesäfestivaalit, jossa pääset viihtymään erilaisten esitysten ohella. Elokuun 30. päivään asti kestävillä festivaaleilla on muun muassa tanssi-, musiikki-, teatteri-, runo-, astronomia- ja sirkusesityksiä, eli vaikka jokaiselle perheenjäsenelle jotain!

Lue lisää tästä.

Nits al Carme, Valencia

Valenciassa alkaa 10.8. – 24.8. musiikkifestivaalit, joilla pääset nauttimaan intiimeistä akustisista konserteista ulkoilmassa upean Veles e Vents rakennuksen aukiolla. Festivaaleilla nähdään sekä paikallisia että kansainvälisiä artisteja.

Lue lisää tästä.

Ulkoilmakonsertit, Murcia

Myös Murciassa pääsee elokuussa nauttimaan musiikista. Erityisesti nuorille suunnattuja akustisia konsertteja järjestetään Murcia Parquen auditoriossa joka keskiviikko klo 21. Ensi keskiviikkona 12.8. on vuorossa Mala Cotton -yhtyeen esitys.

Lue lisää tästä.

Kuvat: Flickr, Pixabay

Liity keskusteluun