Vertaa asuntoja

Onnea Eila, suuren matkamessukilpailun voittaja!

Onnea Eila, suuren matkamessukilpailun voittaja!

  • 29/01/2019

Espanja.Comin suuren Matkamessukilpailun voittajat arvottiin 28.1.2019. Onnetar suosi Eilaa, hän voitti pääpalkinnon ja lentää viikon lomalle Aurinkorannikolle matkaseurana oma poika. 

Voitto osui tällä kertaa todelliselle Espanja-fanille. Tavoitimme Eila Kauppisen talvisesta Helsingistä. Kohde on Eilalle tuttu jo vuosien ajalta. “Isoäitini asui Marbellassa ja olen viettänyt hänen luonaan lomia lapsena. Rakkaus Espanjaan taitaa olla peräisin jo siltä ajalta”, kertoo Eila. Sittemmin tulivat tutuiksi matkaoppaan näkökulmasta myös Mallorca ja Kanarian saaret.

Aurinkorannikon Estepona tarjoaa valo- ja väriterapiaa ympäri vuoden.

Viime vuosina on vierähtänyt kolme kesää Aurinkorannikolla ruokakasvatusta käsittelevän väitöskirjan parissa. Viehättävä Estepona on vienyt niin äidin, kuin pojankin sydämen. Kaupungin panostus viihtyvyyteen saa kiitosta. Varsinkin vanha kaupunki on näkemisen arvoinen: väreittäin kukilla reunustetut kujat ja upeat muraalit ovat ilo silmälle. Myös vastikään uudistettu Orchidarium saa kehuja.

Kesäinen Aurinkorannikon lomamuisto Eilan kotialbumista.

“Olipa hieno yllätys. Ikinä en ole voittanut mitään! Istuin Turun junassa kun sain viestin voitosta ja ajattelin että jälleen jotain spämmiä, mutta luin kuitenkin”, kertaa voittaja maanantain tunnelmia. Kyllä kannatti!

Iloisia uutisia saivat myös pitkän viikonloppumajoituksen voittanut Päivi Huikko sekä Espanja.Com -tuotepalkinnon saajat Jekaterina Järvi, Tarja Pulkkinen ja Mikael Söderlund.

 

Espanja.Com ja palkintomatkan ja -majoitukset tarjoava West Wind Rentals & Properties onnittelevat voittajia!

Kannattaa seurata uutiskirjettämme sekä Facebook-sivuja, sillä uusia kilpailuja on luvassa myös jatkossa.

 

Pääkuva ja vanha Estepona: Eila Kauppisen kotiarkisto
Kuva kukkakujalta: Shutterstock

Liity keskusteluun