Vertaa asuntoja

Pankit etsivät asunnoille ostajia ulkomailta

Pankit etsivät asunnoille ostajia ulkomailta

  • 24/10/2012

Pankkien aloittama kiinteistöjen alennusmyynti jatkuu nyt yhä enemmän kohdennettuna. Esimerkiksi CatalunyaCaixa Inmobiliaria valmistelee suoria myyntikanavia kerätäkseen myös pohjoismaalaisia ostajia.

Ostovoiman hankkiminen Espanjan rajojen ulkopuolelta on CatalunyaCaixa Inmobiliarian selkeä tavoite. Liikelaitos suuntaa tarjontaansa Kiinan ja Intian kautta Aasiaan. Erityisen kiinnostava alue kiinteistökauppaa ajatellen on Venäjä.

Myyntikontaktien lisäksi CatalunyaCaixa Inmobiliaria on valmistellut nettisivustoa, materiaalia ja valinnut myyntikohteita suunnattuna suoraan eri kansallisuuksille.

Venäläisille suunnattu kanava on jo esitelty Barcelona Meeting Point (BMP) tapahtumassa ja vastaanotto oli CatalunyaCaixa Inmobiliarian markkinointipäällikön Pol Clotan mukaan erittäin hyvä.

Jotta asiakkaat löytävät Espanjan asuntomarkkinoille toimii yritys yhteistyössä kohdemaan kiinteistönvälitysyrittäjien kanssa. Myös matkanjärjestäjät ovat avainasemassa, sillä he tuovat asiakkaat paikalle.

Myyntikanava venäläisasiakkaille toimii Barcelonasta käsin, jossa on venäläinen toimija, jonka kautta saadaan paikalle venäläisasiakkaita. Kun asiakkaat saapuvat paikalle on venäläisyhteyshenkilö mukana asuntoja etsimässä, sekä tukena koko ostoprosessin ajan.

CatalunyaCaixa Inmobiliaria valmistelee kanavia venälaismallin mukaan jo Intiaan ja Kiinaan. Myös skandinaaviasiakkaat saavat oman osastonsa.

Tiedot: EuropaPress/El Mundo