Vertaa asuntoja

TOP 10 -artikkelit vuonna 2018

TOP 10 -artikkelit vuonna 2018

  • 08/01/2019

Espanja kiinnostaa suomalaisia: vuonna 2018 sivuillamme kävi noin 74 000 yksittäistä lukijaa kuukaudessa. Espanja.Comin toimitus seuraa herkeämättä aiheita, joista on iloa ja hyötyä niin lomailijoille kuin muuttolinnuillekin: tässä viime vuoden luetuimmat jutut.

MercadonaKULUTTAJAT HULLAANTUVAT MERCADONAN “LOW COST” -KOSMETIIKASTA

Monille tutun Mercadonan kosmetiikkaosaston tuotteet ovat kasvattaneet suosiotaan ja vilahtelevat sosiaalisen median vaikuttajien julkaisuissa. Hintalaatu-suhteeltaan kiitellyt kosmetiikkatuotteet ovat nostaneet supermarketin sektorinmyyntitilastojen kärkisijoille Espanjassa.

Lue lisää

 

 

 

100 LAUSETTA ESPANJAA

Kaipaatko vahvistusta espanjan kielen taitoihisi? Olisiko mukava opetella muutamia lauseita valmiiksi seuraavaa Espanjan matkaa varten? Ota espanjan alkeet haltuun artikkelin 100 espanjan lauseella. Vamos!

Lue lisää

 

 

 

 

TIESITKÖ ETTÄ NÄISTÄKIN VOI RAPSAHTAA SAKKOA ESPANJASSA?

Lomalla on mukava ottaa vuokra-auto sujuvaan liikkumiseen ja paikkojen näkemiseen. Espanjassa kannattaa etukäteen tutustua paikallisiin liikennesäädöksiin välttääkseen yllättäviä sakkoja.

Lue lisää

 

 

 

SAN JUAN – JUHANNUS JA TAIAT ESPANJASSA

Espanjanlaisen juhannuksen elementtejä ovat tuli ja vesi. Juhannustaiat ja erilaiset juhannusjuhlat ympäri maata ovat tyypillisiä espanjalaisten suurelle perhejuhlalle.

Lue lisää

 

 

 

 

HYÖDYLLISTÄ ESPANJAN SANASTOA

Onko lomareissu Espanjaan tiedossa tai olet muuten vain kiinnostunut espanjan kielestä. Opettele tai kertaa espanjan sanastoa eri aiheista.

Lue lisää

 

 

 

 

FUENGIROLAN KESÄN JYMY-YLLÄTYS!

Fuengirolan Sohailin linnan Marenostrum Music Castle Parkin lavalle nousi viime kesänä toinen toistaan nimekkäämpiä esiintyjiä, kuten Ricky Martin ja Santana.

Lue lisää

Tästä artikkelista näet kesän 2019 nimekkäimpiä keikkoja Fuengirolassa.

 

 

 

VUODEN 2018 PYHÄT ESPANJASSA

Espanjan vuoden 2018 kalenterissa oli yhteensä 10 kansallista pyhäpäivää – vuonna 2019 niitä on kahdeksan. Lisäksi jokaisella itsehallintoalueella ja kunnassa on omat pyhäpäivänsä. Juhlapyhien siirtyminen maanantaille on hyvä tietää, sillä kaupat ovat silloin kiinni.

Lue lisää

Tietoa vuoden 2019 pyhäpäivistä

 

 

KAHVISANASTOA ESPANJASSA

Espanjassa harvemmin keitetään kahvia kotona, mutta sen sijaan suunnataan lähikahvilaan, jossa kahvivaihtoehtoja löytyykin lukuisia.

Lue lisää

 

 

 

KIVISTÄ KESÄTEKEMISTÄ

Kivien maalaus on helppoa, halpaa ja voit tehdä sen missä vaan. Tästä mukavaa kesätekemistä varsinkin niille, jotka eivät jaksa vain makoilla rannalla. Itse maalattu pikkukivi on myös oiva tuliainen.

Lue lisää

 

 

 

MIKÄ VASTAA RAHKAA TAI KERMAVIILIÄ ESPANJASSA?

Suomalaiset ovat tottuneet monipuoliseen ja laadukkaaseen valikoimaan maitotuotteita. Kokosimme artikkeliin espanjalaisia tuotteita, joilla korvaat tutut tuotteet ruoanlaitossa ja leivonnassa.

Lue lisää

 

 

Tervetuloa seuraamme!

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Liity keskusteluun