Vertaa asuntoja

Tutustu Madridin makeaan uuteen herkkumuseoon

Tutustu Madridin makeaan uuteen herkkumuseoon

  • 25/01/2021

Madridissa on jokaiselle jotakin, ja se on täynnä ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja tekemistä. Kaupungin uusin ja makein museo on varmasti osuma niille, jotka etsivät erilaista kokemusta seuraavalta lomaltaan.

Tämä Willy Wonka -tyylinen nähtävyys on nimeltään Sweet Space Museum, ja se sijaitsee Madridin ABC Serranon ostoskeskuksessa. Sweet Space Museum on Madridin ensimmäinen karkki- ja herkkumuseo. Se on aistillinen, interaktiivinen ja tietysti myös maukas kokemus. Mukaansatempaava näyttely on omistettu kaikelle makealle, ja sopii mainiosti kaikenikäisille herkuttelijoille!

Jos olet koskaan kuvitellut olevasi Jali ja suklaatehtaan päähenkilö, niin tämä on täydellinen paikka sinulle: tunnet kuin olevasi kyseisellä herkkutehtaalla liikkuessasi huoneesta toiseen ihmetellen, mitä löytyy seuraavan verhon takaa, joka johtaa seuraavaan huoneeseen. Museossa on yhteensä 9 huonetta kahdessa kerroksessa.

Sweet Space museon suunnitteluun osallistui joukko erilaisia suunnittelijoita, kuten Ágatha Ruiz de la Prada, joka oli vastuussa makeasta taivaasta; Okuda San Miguel, joka keksi idean upeasta ja isosta liukumäestä; sekä myös Antonyo Marest, Ivanna Gautier, Christian Escribá ja monia muita.

Museon näyttelyiden odotetaan vaihtelevan ajan myötä, ja myös live-esityksiin tulee muutoksia. Toistaiseksi voit nauttia museokierroksella muun muassa taikureista sekä jäätelö- ja vohvelilaboratoriosta. Tämä uskomaton tila on paratiisi makean ystäville, mutta myös visuaalisen taiteen ystäville, koska reitin jokainen kulma on väriä ja hauskuutta täynnä.

Kierros kestää hieman yli tunnin, tosin jos tulet lasten kanssa, se todennäköisesti saattaa viedä kauemmin (sillä houkutus laskea alas jättimäistä liukumäkeä useita kertoja on erittäin suuri sekä aikuisille että lapsille)! Vierailun lopussa, kuten missä tahansa museossa, kannattaa suunnata vielä lahjatavarakauppaan täyttämään taskut makeisilla ja muilla herkullisilla tuotteilla.

Katso lisätietoja aukioloajoista, lippujen hinnoista (jotka kannattaa varata etukäteen) sekä rajoituksista COVID-aikana Sweet Space museon sivuilta tästä.

Lähde ja kuvat: Idealista / Sweet Space

Liity keskusteluun