Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 21.-23.9.2018

Viikonlopun menovinkit 21.-23.9.2018

  • 20/09/2018

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Barcelona: Festes de la Mercè 21-24.9.

Tänä vuonna kulttuurintäyteisillä La Mercé festivaaleilla on teemana toisiaan silmiin katsominen ja vierailevana kaupunkina toimii Lissabon. Neljän päivän ajan ympäri Barcelonaa järjestetään näyttelyitä, paraateja, puheita, työpajoja, musiikkiesityksiä sekä paljon muuta. Tästä suuresta tapahtumasta löytyy kaikille tekemistä!

Lue lisää täältä

Rincón de la Victoria, Malaga: Día del Boquerón 21-23.9.

Málagan keskustasta noin 15 kilometrin päässä sijaitsevassa Rincón de la Victoriassa juhlitaan kesän päättymistä anjoviksen merkeissä. Perinteisessä juhlassa voi maistella paikallisia herkkuja, katsella näyttelyitä ja keittokilpailuita sekä kuunnella musiikkiesityksiä. Tapahtuma järjestetään keskipäivällä turistitoimiston läheisellä rannalla.

Lue lisää täältä

Fuengirola: TENTH International Inline Hockey Tournament in Fuengirola 21-23.9.

Syyskuun 21-23 vietetään rullakiekko- kauden avajaisia, kun 12 joukkuetta Englannista, Suomesta ja Espanjasta pelaavat Fuengirolassa jo kymmenennen kansainvälisen rullakiekkoturnauksen. Ottelut järjestetään Santa Fe De Los Bolichesin hallissa tänä viikonloppuna. Lue lisää rullakiekosta artikkelistamme.

Lisää tietoa tapahtumasta löydät facebook-sivuilta

Valencia: Fiesta de la Siega 23.9.

Sunnuntaina Valenciassa pääsee osallistumaan perinteiseen riisinkorjuu -tapahtumaan. Tapahtumassa pääset tutustumaan siihen, miten riisi kerättiin ennen vanhaan. Tapahtumassa on luvassa myös työpajoja, musiikkiesityksiä sekä kilpailuja. Perinteitä pääset ihastelemaan el Puerto de Catarroja -satamassa.

Lue lisää Valencian matkailusivuilta tai täältä

Tarragona: Santa Tecla 15.9.-24.9.

Myös Kataloniassa sijaitsevassa Tarragonassa pääsee perinteisiin juhlatunnelmiin, kun Santa Tecla valtaa viikoksi kaupungin kadut. Tapahtuma yhdistää Katalonian erilaiset perinteet kuten suuripäiset hahmot, paraatit, tulishowt ja näyttelyt. Tässä tapahtumassa riittää valinnanvaraa!

Lue lisää Tarragonan kaupungin sivuilta tai täältä

Zaragoza: Holi Life España 23.9.

Värijuoksu saapuu sunnuntaina jälleen Zaragozaan! Värijuoksu on hauska tapahtuma, jossa juostaan tai kävellään viiden kilometrin matka ja samalla saadaan osumia väripatruunoista. Ilmoittaudu mukaan ja lähde pitämään hauskaa kavereidesi kanssa ja samalla urheilemaan.

Lue lisää tapahtuman omilta sivuilta tai facebookista

El Toro, Mallorca: Classic Week 19-23.9.

Oletko kiinnostunut vanhoista autoista ja veneistä? Siinä tapauksessa tällä viikolla kannattaa suunnata Mallorcan El Toro -kaupungin Port Adriano -satamaan. Lauantaina tapahtumassa on myös vuorossa erilaisia esityksiä, musiikkia, tanssia, kilpailuita sekä amerikkalaista ruokaa.

Lue lisää tapahtuman omilta sivuilta tai täältä

Liity keskusteluun