Vertaa asuntoja

Viikonlopun menovinkit 9.-11.11.2018

Viikonlopun menovinkit 9.-11.11.2018

  • 08/11/2018

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Talvellakin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Fuengirola: Ruta de la Tapa Erótica 7-18.11.

Tällä viikolla Fuengirolassa alkaa tapas-tapahtuma, jossa teemana tällä kertaa on erotiikka. Tapahtumassa 72 ravintolaa tarjoaa asiakkailleen erikois-tapaksen ja juoman 2,5 eurolla. Voit kerätä myös leimoja passiin, ja osallistua arvontaan, jossa on huikeita palkintoja! Passeja saa muun muassa matkailuinfoista ja kaupungintalolta. Tapahtuma on ottanut tällä kertaa huomioon myös gluteenittoman -ja kasvisruokavalion.

Lue lisää täältä

Barcelona: Festival Zero Waste 10.11.

Ympäristöasiat ovat olleet pinnalla viime aikoina, ja esimerkiksi Barcelonassa järjestetään monia kierrätykseen ja ympäristöön liittyviä tapahtumia. Tänä lauantaina Barcelonan Apocapoc BNC -tapaamispaikassa järjestetään nollajätteeseen keskittyvä tapahtuma. Luvassa on puheita, työpajoja ja keskusteluita sekä aikuisille että lapsille.

Lue lisää täältä

Madrid: SEMANA DE LA CIENCIA 5-18.11.

Madridin tiedeviikoilla 200 organisaatiota järjestetään ympäri kaupunkia yli 500 erilaista aktiviteettia. Ohjelmassa on avoimia ovia, elokuvia, näyttelyitä, työpajoja, konferensseja, opastettuja kierroksia ja paljon muuta. Tapahtuma on yksi Euroopan tärkeimmistä tieteellisistä tapahtumista, joten lähde mukaan tutustumaan esimerkiksi astronomiaan tai robotiikkaan!

Lue lisää täältä

Sevilla: FESTIVAL DE CINE EUROPEO DE SEVILLA 9-17.11.

Kiinnostavatko eurooppalaiset elokuvat? Jos vastasin kyllä, niin suuntaa marraskuussa Sevillaan, jossa järjestetään eurooppalaisen nykyajan elokuvan festivaalit. Elokuvien lisäksi tapahtumassa voi osallistua keskusteluihin, seminaareihin, konsertteihin sekä muihin aktiviteetteihin.

Lue lisää tapahtuman omilta sivuilta tai täältä

Valencia: IV Festival MUV Circuito Musica Urbana València 9.-10.11.

Viikonloppuna Valenciassa järjestetään urbaanin musiikin festivaali MUV Centro de Innovación de Las Naves -keskuksessa. Tapahtumasta löytyy tekemistä koko perheelle ja lapsille on järjestetty erityistä ohjelmaa. Festivaaleilla voi kuunnella muun muassa hip hoppia, folk-musiikkia, jazzia sekä nauttia gastronomiasta.

Lue lisää tapahtuman omilta sivuilta tai täältä

Fuerteventura: Fuerteventura International Kite Festival 8-11.11.

Fuerteventuran Corralejo -luonnonpuiston taivaalla nähdään tänä viikonloppuna erikoisia asioita, kun saarella järjestetään leijatapahtuma, jossa leijoja lennättää sekä ammattilaiset että amatöörit. Lähde katsomaan, kun toinen toisensa värikkäämpi leija lentää dyynien yllä. Tämä tapahtuma on suunnattu lapsille ja lapsenmielisille!

Lue lisää täältä

 

Liity keskusteluun