Vertaa asuntoja

Virtuaaliset menovinkit 15.-21.5.2020

Virtuaaliset menovinkit 15.-21.5.2020

  • 14/05/2020

Melkein koko maailman ollessa poikkeustilanteessa ovat vielä tämänkin viikon menovinkit poikkeukselliset. Monet viihteentarjoajatjärjestävät virtuaalinäytöksiä ja -esityksiä, joista voit nauttia omalta kotisohvaltasi. Tällä kertaa menovinkeissä hypätään hieman myös Espanjan rajojen yli ja nautitaan virtuaalitekemisistä ympäri maailmaa.

Hécuba-esitys, Espanja

Madridin Teatro Bellas Artes on yksi monista teattereista, joka tarjoaa ilmaisnäytöksiä esityksistään netissä. Tällä hetkellä voit nauttia teatterin upeasta Hécuba-esityksestä.

Katso esitys tästä.

Sierra de Guadarrama, Espanja

Monien muiden reittien ja kierrosten ohella voit nyt kokea virtuaalisesti 15 eri reittiä Madridin Sierra de Guadarraman kauniissa luonnossa, mikäli et vielä pääse luontokävelylle tai haaveilet tulevasta Espanjan matkasta.

Lue lisää tästä.

Ääni- ja sähkökirjat

Tripsterin blogi on listannut muutamia Barcelonaan sijoittuvia kirjoja, ja sivun lukijana saat 30 päivän ilmaisen kokeilun Storytelin sivustolle, jossa voit syventyä eri kirjojen maailmaan.

Lue lisää tästä.

Museokierrokset

Museot ovat myös yksi viihteentarjoajista, jotka ovat laittaneet monia näyttelyitään sekä virtuaalikierroksia vapaaksi koettaviksi sivuilleen poikkeustilanteen aikana. Katso TreceBits-sivuston lista 10 museosta, joissa voit vierailla omasta kotoa käsin.

Lue lisää tästä.

Koirien livestream, Amerikka

Jos olet kiertänyt läpi jo kaikki museot sekä luontoreitit, Tennesseen Old Friends Senior Dogs Sanctuary näyttää livestreamia seniorikoiristaan päiväaskareissaan. Voit seurailla päivän mittaa muun muassa koirien leikkiä ja päiväunia.

Katso livestreamia tästä.

Kuvat: Flickr

Liity keskusteluun