Vertaa asuntoja

Virtuaaliset menovinkit 17.-23.4.2020

Virtuaaliset menovinkit 17.-23.4.2020

  • 16/04/2020

Melkein koko maailman ollessa poikkeustilanteessa ovat myös tämän viikon menovinkit poikkeukselliset. Monet viihteentarjoajat, kuten teatterit, oopperat ja museot, järjestävät virtuaalinäytöksiä ja -esityksiä, joista voit nauttia omalta kotisohvaltasi. Tällä kertaa menovinkeissä hypätään hieman myös Espanjan rajojen yli ja nautitaan virtuaalitekemisistä ympäri maailmaa.

Picasso museo, Espanja

Monien muiden museoiden ohella myös Barcelonan Picasso museo tarjoaa virtuaalikierroksen sekä tietoa kohteista, joissa Picasso itse asui ja työskenteli Barcelonassa.

Lue lisää tästä.

Taidekurssit, Amerikka

New Yorkin Museum of Modern Art (MoMA) tarjoaa nyt virtuaalikierrosten lisäksi myös ilmaista taideopetusta internetin välityksellä. Museolla on valikoimassa 5 eri kurssia nykytaiteesta valokuvaukseen.

Lue lisää tästä.

Tanssiesitykset, Iso-Britannia

Lontoon Sadler’s Wells teatteri tarjoaa ilmaisia näytöksiä tanssiesityksistään sekä koko perheelle soveltuvia “työpajoja”, joiden avulla ihmiset pääsevät myös itse kokeilemaan eri tansseja kotonaan.

Lue lisää tästä.

Äänikirjat

Jos rentoudut mieluummin kirjoja lukien tai kuunnellen, on karanteenin aikana hyvin aikaa paneutua äänikirjojen maailmaan. Open Culture -sivusto tarjoaa 1000 äänikirjaa, jotka voit ladata ilmaiseksi.

Katso lista kirjoista tästä.

Live-videota eläimistä

Eläintarhojenkin ollessa suljettuna pandemian aikana, monet tarhat ovat laittaneet sivuilleen livestream-videoita eläimistään. Insider-sivu listasi eläintarhat, joiden live-videoita voit seurailla omalta kotisohvaltasi.

Lue lisää tästä.

Kuvat: Flickr, Pixabay

Liity keskusteluun