Vertaa asuntoja

Virtuaaliset menovinkit 20.-26.3.2020

Virtuaaliset menovinkit 20.-26.3.2020

  • 19/03/2020

Melkein koko maailman ollessa poikkeustilanteessa ovat myös tämän viikon menovinkit poikkeukselliset. Monet viihteentarjoajat, kuten teatterit, oopperat ja museot, järjestävät virtuaalinäytöksiä ja -esityksiä, joista voit nauttia omalta kotisohvaltasi. Tällä kertaa menovinkeissä hypätään hieman myös Espanjan rajojen yli ja nautitaan virtuaalitekemisistä ympäri maailmaa.

Teatteriesityksiä Teatrotecassa, Espanja

Teatroteca tarjoaa laajan valikoiman teatteriesityksiä katsottavaksi sivustollaan, joista katsojat voivat nauttia ilmaiseksi. Esityksiä on laidasta laitaan klassikoista nuortenesityksiin.

Katso lisää tietoa ja ohjelmistoa tästä.

Cuarentena Fest, Espanja

Virtuaalifestivaali musiikin ystäville, “karanteeni festivaali” sisältää espanjalaista musiikkia ja luotiin varta vasten poikkeustilanteeseen, jotta kaikki pääsisivät nauttimaan konserteista myös kotisohvalta käsin.

Katso konsertit ja ohjelma aikataulut tästä.

JJ Jukeboxin toimitettu musiikkiohjelmasarja, Espanja

Monelle tuttu JJ on myös musiikkimiehiä. Sivustolta löydät musiikkiohjelmia, joissa tutustutaan ja käydään läpi poppia ja rokkia laidasta laitaan. Ohjelmissa soitetaan sekä levy- että livemusiikkia, ja tutustutaan eläviin artisteihin haastatteluiden merkeissä.

Kuuntele ohjelmia tästä.

Virtuaalivideot laitteista Disney Worldissa, USA

Huvi- ja teemapuistot ovat suljettuna tällä hetkellä, mutta muun muassa Disney World tarjoaa virtuaalisia videoita, joiden avulla voit nauttia laitteista ja kokea huvipuistoelämyksen omalta kotisohvaltasi puistojen avautumista odotellessa.

Katso videoita tästä.

Museokierroksia ympäri maailmaa

Hyperallergic-sivusto listasi 12 museota ympäri maailmaa, joissa voit nyt vierailla virtuaalisesti ja ihastella näyttelyitä omalta ruudultasi ilman museoruuhkia ja maksuja. Museoita pääsee kokemaan muun muassa New Yorking Guggenheim museosta aina Pariisin Louvreen ja Amsterdamin Van Gogh museoon.

Katso lista museoista tästä.

Liity keskusteluun