Vertaa asuntoja

Virtuaaliset menovinkit 22.-28.5.2020

Virtuaaliset menovinkit 22.-28.5.2020

  • 21/05/2020

Melkein koko maailman ollessa poikkeustilanteessa ovat vielä tämänkin viikon menovinkit poikkeukselliset. Monet viihteentarjoajat järjestävät virtuaalinäytöksiä ja -esityksiä, joista voit nauttia omalta kotisohvaltasi. Tällä kertaa menovinkeissä hypätään myös Espanjan rajojen yli ja nautitaan virtuaalitekemisistä ympäri maailmaa.

La Baldufa teatteri, Espanja

Monien muidenkin teatterien ohella myös Lleidan La Baldufa Teatre tarjoaa nyt videoitaan ja esityksiään katseltavaksi karanteenin aikana sosiaalisen median sivuillaan. Esitykset ovat erityisesti lapsille suunnattuja, mutta niistä voi nauttia koko perheen kesken.

Katso videoita tästä.

Musiikkiesitykset, Englanti

Lontoon Royal Albert Hall tarjoaa eri artistien kotiesityksiä virtuaalisesti katsottavaksi. Konserttihallin Youtube-sivulta löydät useita eri musiikkiesityksiä, sekä erikseen myös lapsille suunnattuja esityksiä.

Katso tulevaa ohjelmistoa tästä ja musiikkiesityksiä tästä.

Eläin livestreamit

Jos etsit jotain rauhallista virtuaalitekemistä, voit seurailla vaikkapa livestreameja eläimistä. Explore-sivustolla on useita livestreameja muun muassa eri eläimien päiväaskareista, eläimien pesimisestä ja suojelualueista.

Katso livestreameja tästä.

Hotelli livestreamit

Jos haaveilet jo seuraavasta lomamatkastasi kun maiden rajat rupeavat aukeamaan, voit käyttää ideoinnissa apuna vaikkapa hotellien tarjoamia livestreameja maisemistaan, joiden avulla voit tuntea jo olevasi rentouttavalla lomalla.

Katso lisää tästä.

Virtuaaliset junamatkat

Tai jos suunnittelet mieluummin matkustavasi junalla seuraavalla reissullasi, voit nyt kokea virtuaalisia junamatkoja eri maissa ympäri maailmaa muun muassa läpi Norjan vuoristomaisemien, Japanin maaseudun sekä Italian kauniiden kylien.

Katso lisää tästä.

Kuvat: Flickr, Pixabay

Liity keskusteluun