Vertaa asuntoja

Virtuaaliset menovinkit 27.3.-2.4.2020

Virtuaaliset menovinkit 27.3.-2.4.2020

  • 26/03/2020

Melkein koko maailman ollessa poikkeustilanteessa ovat myös tämän viikon menovinkit poikkeukselliset. Monet viihteentarjoajat, kuten teatterit, oopperat ja museot, järjestävät virtuaalinäytöksiä ja -esityksiä, joista voit nauttia omalta kotisohvaltasi. Tällä kertaa menovinkeissä hypätään hieman myös Espanjan rajojen yli ja nautitaan virtuaalitekemisistä ympäri maailmaa.

Cuarentena Film Festival, Espanja

Instagramissa toimiva lyhytelokuvafestivaali luo karanteenissa oleville ihmisille viihdykettä sekä sisällönluomisen että katsomisen merkeissä. Sivulta löytyy noin 30 sekunnin – parin minuutin pituisia lyhytelokuvia, joita ihmiset ovat itse kuvanneet poikkeustilanteen aikana.

Katso lyhytelokuvia tästä.

Virtuaali taidenäyttelyitä, Espanja

Taidenäyttelyistä voi nauttia ihan omalta kotisohvaltakin. Spain is Culture -sivustolta löytyy eri artistien näyttelyitä ja teoksia korkealaatuisena, joihin voit syventyä nyt täysin uudella tavalla.

Katso näyttelyitä tästä.

The Metropolitan Opera, USA

Poikkeustilanteen aikana The Metropolitan Opera julkaisee ilmaiseksi katsottavaksi nettisivuillaan upeita ooppera-esityksiään viimeisten 14 vuoden ajalta. Ohjelmiston esitykset vaihtuvat joka päivä ja jokainen esitys on katsottavissa sivulla 23 tunnin ajan.

Katso ohjelmisto tästä ja esitykset täältä.

Internet Archive

Netistä löytyy oikea kultakaivos virtuaaliseen tekemiseen. Internet Archive on digitaalinen kirjasto, josta löytyy ilmaiseksi miljoonia eri taiteenmuotoja aina musiikista elokuviin, peleihin ja kirjoihin, ja kaikkea siltä väliltä.

Löydä eri tekemistä tästä.

Liity keskusteluun