Vertaa asuntoja

Virtuaaliset menovinkit 29.5.-4.6.2020

Virtuaaliset menovinkit 29.5.-4.6.2020

  • 28/05/2020

Melkein koko maailman ollessa poikkeustilassa ovat vielä tämänkin viikon menovinkit poikkeukselliset. Monet viihteentarjoajat järjestävät virtuaalinäytöksiä ja -esityksiä, joista voit nauttia omalta kotisohvaltasi. Tällä kertaa menovinkeissä hypätään myös Espanjan rajojen yli ja nautitaan virtuaalitekemisistä ympäri maailmaa.

Museokierrokset, Espanja

Jos et vielä ole kiertänyt kaikkia museoita ja nähtävyyksiä läpi virtuaalisesti, tässä lista Espanjan erilaisista museoista aina Madridin Arkeologisesta museosta Valencian Oseanografiseen museoon.

Lue lisää tästä.

Virtuaalinen helikopterimatka, Amerikka

Kotona ollessa on hyvin aikaa käydä vaikkapa virtuaalisella helikopterikierroksella New Yorkin tunnetuimpien nähtävyyksien, kuten Vapaudenpatsaan, yllä.

Katso lisää tästä.

Sydney Opera House, Australia

Australian tunnettu oopperatalo on yksi lukuisista kulttuuritaloista, joka tarjoaa nyt sisältöään ilmaiseksi katsottavaksi netissä. Voit katsoa omalta kotisohvaltasi käsin muun muassa oopperaesityksiä ja materiaalia kulissien takaa.

Lue lisää tästä.

Online-kurssit

Karanteeni on mainiointa aikaa oppia jotain uutta! Madrid Secreto -sivusto on listannut 15 kurssia, joilta voit oppia jos jotakin, aina kulinaari kursseista DJ-kursseihin.

Lue lisää tästä.

Avaruuden tutkinta

Jos perus nähtävyyksien sijasta sinua kiinnostaa enemmän tähtikartat ja planeetat, Google Skyn avulla voit tutkia ja oppia paljon uutta aurinkokunnastamme.

Katso lisää tästä.

Kuvat: Flickr, Pixabay

Liity keskusteluun