Vertaa asuntoja

Virtuaaliset menovinkit 3.-9.4.2020

Virtuaaliset menovinkit 3.-9.4.2020

  • 02/04/2020

Melkein koko maailman ollessa poikkeustilanteessa ovat myös tämän viikon menovinkit poikkeukselliset. Monet viihteentarjoajat, kuten teatterit, oopperat ja museot, järjestävät virtuaalinäytöksiä ja -esityksiä, joista voit nauttia omalta kotisohvaltasi. Tällä kertaa menovinkeissä hypätään hieman myös Espanjan rajojen yli ja nautitaan virtuaalitekemisistä ympäri maailmaa.

El Doré en casa, Espanja

Madridin Doré-elokuvateatteri on muiden ohella sulkenut ovensa poikkeustilanteen ajaksi. Teatteri näyttää nyt klassikkofilmejä virtuaalisesti Vimeo-sivullaan. Jokainen elokuva on nähtävissä sivulla kolmen päivän ajan ennen seuraavaa elokuvaa.

Katso elokuvia täältä.

Virtuaaliset nähtävyydet, Espanja

Museoiden ohella myös eri Espanjan nähtävyyksiä voi käydä nyt kiertämässä virtuaalisesti. Spain is Culture -sivustolla pääset nauttimaan Espanjan tärkeistä ja mielenkiintoisista kulttuuri- sekä arkkitehtinähtävyyksistä, kuten Alhambrasta, La Giradasta sekä monesta muusta.

Katso nähtävyyksiä täältä.

Museokierrokset, Suomi

Nyt pääset tutustumaan myös Suomen kuuluisiin museoihin virtuaalisesti. Internetin kautta pääset vierailemaan muun muassa Alvar Aalto -museossa, Gallen-Kallelan Museossa, Suomenlinnassa sekä monissa muissa tunnetuissa ja mielenkiintoisissa museoissa.

Katso lista museoista tästä.

Wigmore Hall esitykset, Iso-Britannia

Lontoon Wigmore Hall on myös yksi teattereista, joka esittää nyt aiemmin taltioituja esityksiään virtuaalisesti nettisivuillaan. Sivulla pääset nauttimaan konserteista sekä muista tapahtumista.

Katso esityksiä tästä.

Virtuaaliset peli-illat

Jos et pääse viettämään karanteenia perheen kanssa, voitte silti viettää aikaa yhdessä pelien ohella. Los Angeles Times on listannut eri virtuaalisia pelejä, joita voit pelata nyt yhdessä perheen tai ystävien kanssa.

Katso lista peleistä tästä.

Liity keskusteluun