Vertaa asuntoja

Virtuaaliset menovinkit 5.-11.6.2020

Virtuaaliset menovinkit 5.-11.6.2020

  • 04/06/2020

Melkein koko maailman ollessa poikkeustilassa ovat vielä tämänkin viikon menovinkit poikkeukselliset. Monet viihteentarjoajat järjestävät virtuaalinäytöksiä ja -esityksiä, joista voit nauttia omalta kotisohvaltasi. Tällä kertaa menovinkeissä hypätään myös Espanjan rajojen yli ja nautitaan virtuaalitekemisistä ympäri maailmaa.

Virtuaaliretket, Espanja

Sukella kulttuurin syövereihin eri virtuaalisilla kierroksilla Espanjan hienoimpiin ja tunnetuimpiin maisemiin sekä nähtävyyksiin. Oh my good guide -sivusto on listannut useita eri kierroksia, joita voit tehdä omalta kotisohvaltasi käsin muun muassa Sevillan, Barcelonan ja Madridin nähtävyyksiin.

Lue lisää tästä.

Inner City Digital, Iso-Britannia

Elektronisen musiikin ja kulttuurin festivaali pitää konserttinsa ja konferenssinsa virtuaalisesti livenä 5. – 7.6. keräten samalla rahaa eri hyväntekeväisyysjärjestöille. Sivustolta pääset myös näkemään ja kuuntelemaan muun muassa muita musiikkiin ja kulttuuriin liittyviä videoita sekä podcasteja.

Lue lisää tästä.

#MuseumMomentofZen

Monet museot ympäri maailmaa tarjoavat virtuaalisia kierroksia tiloihinsa, mutta nyt museot ovat myös luoneet sosiaalisen median kanavillaan erikseen hashtagin Zen-taiteelle, jolla pyritään auttamaan ihmisiä rentoutumaan karanteenin keskellä.

Katso taidetta ja lue lisää tästä.

Google maps -retket

Digitaalisella aikakaudella on myös maailman ympäri matkaaminen mahdollista, sillä Google Mapsin avulla pystyt vierailemaan melkeinpä maapallon jokaisessa kolkassa virtuaalisesti ja tutustumaan upeisiin maisemiin sekä oppimaan niistä.

Katso lisää tästä.

Kokkaustunnit

Jos taide tai virtuaaliset nähtävyydet eivät niin kiinnosta, voi poikkeustilan aikana myös vaikka opetella kokkailemaan uusia ruokia. Monet kokit ovat jakaneet sosiaalisessa mediassa reseptejä, videoita ja ohjeistuksia ruuanlaittoon.

Lue lisää tästä.

Kuvat: Flickr, Pixabay

Liity keskusteluun