Aito sauna saapuu Espanjaan!

Julkaistu: 20.03.2020
Yritysuutiset
add one

YRITYSUUTINEN Suomalainen kaipaa saunaa maailmallakin ja sen terveysvaikutukset on huomioitu myös kansainvälisissä piireissä. Ecooil vie saunan hyvinvointi- ja terveysviestiä eteenpäin ja nyt pääset omaan saunaan, myös Espanjassa.

Espanjassa Ecooilin saunoja myyvän Lovespa´s toimitusjohtaja Tanel Soldan saunoo Teneriffalla kesät talvet viikottain, sillä se tekee iholle, ololle ja terveydelle hyvää. Yrityksen toiminta Espanjassa on alkanut maan eteläisimmästä kolkasta eli Kanariansaarilta, mutta nyt saunoja aletaan tuomaan myös manner-Espanjaan. Suomestahan saunoja on jo saanut muutaman vuoden.

Kysyntä loi malliston

Virolaisten saunojen historia alkoi vuonna 2003 autotallissa, kun Gunnar Paalman innostui saunaan liittyvistä keksinnöistä. Ensin myyntiin tulivat puunkäsittelyöljyt ja sitten hän keksi tynnyrisaunan.

Kasvaneesta suosiosta kertoo, että nyt Ecooililla on jo kaksi tehdasta, 30 työntekijää ja saunojen mallit ovat lisääntyneet. Suosituin malli on nykyään tyylikäs, hauska ja kätevä ovaalisauna, jonka sisään mahtuu mallista ja saunojan koosta riippuen kaksi-kahdeksaan henkeä. Ovaalisaunaan kuuluu myös aina vilvoittelutila.

Meillä on myös käteviä pihamökkejä vierastuviksi ja vilpoisiin iltoihin, kertoo Tanel. Mallistossa on myös tyylikäs ulkohuussi. Kaikki mallit ovat sulavan näköisiä ja varmasti herättävät ihastusta ja keskustelua.

Kuuma palju rentouttaa

Hot tubeilla ja jacuzzeilla on paljon käyttöä erityisesti Espanjassa. Syksystä kevääseen sää on sopivan vilpoista pulahtaa lämpimään veteen, eikä kuitenkaan tarvitse pakkasessa juosta pihan poikki. Mikä rentouttaa paremmin kuin hetki illan hämärässä kylpien tähtiä katsellen jasminin tuoksussa ja kaskadoiden sirittäessä.

Sisälle, parvekkeelle tai puutarhaan

Saunan voi laittaa omaan pihaan eikä siihen tarvita rakennuslupia. Taloyhtiössä tarvitaan lupa, jos se näkyy terassilta ulospäin. Koska minisauna on niin kompaktin kokoinen, sen pitäisi lupien puolesta käydä joka paikkaan, toteaa Tanel! Se käy myös kylpyhuoneeseen ja vaikka kerrostalon parvekkeelle, sillä se painaa vain 350kg.

Terveellinen kuusi

Saunat rakennetaan virolaisesta termokuusesta. Se kuumennetaan 200C asteeseen ja tämä käsittely tekee siitä kaikkiin ilmasto-oloihin sopivan. Voisi siis puhua luomusaunasta sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä puuta ei ole käsitelty millään aineilla.

Pikatoimitus ja asennettuna kaupan päälle

Teneriffalla saat saunan käyttöösi samana päivänä, Tanel tuo sen itse ja asentaa valmiiksi. Muille Kanarian saarille toimitus vie 1-3 päivää ja Espanjan mantereelle se saapuu viimeistään kahdessa viikossa. Jos olet kätevä käsistäsi, niin asennus onnistuu itseltäkin. -Ja jos asut vaikeakulkuisessa paikassa, niin on näitä viety perille helikopterillakin, kertoo Tanel.

Lattiassa on tappi, josta ylimääräiset tipat saa ulos, vaikka kuuma kiuas haihduttaakin veden. -Meillä ei itsellä ole koskaan ollut tästä ongelmia, kertoo Tanel. Sauna kuivuu sisältä, kun vaan jättää oven auki hetkeksi.

Käytämme aina Harvian puu- tai sähkökiuasta ja niissä on kahden vuoden takuu. Myös saunojen lasiovet tulevat Harvialta. Saunalla on puolen vuoden materiaalitakuu. Mukana tulevat huolto-ohjeet. Ecooilista saat myös kaikki saunan liittyvät tarvikkeet. Ne löydät nettisivulta, jonka suomenkieliset sivut ovat työnalla ja valmiit kuukauden sisällä. Tällä hetkellä voit tutustua tuotteisiin englanniksi.

Lue lisää tästä.

Jaa:

Virukseen kuolleiden määrä kasvanut rajusti Espanjassa

Virtuaaliset menovinkit 20.-26.3.2020

add one