Air Show täyttää Torre del Marin rannat katsojilla

Julkaistu: 10.09.2021
AjankohtaistaUusimmat
add one

Torre del Marissa järjestetään syyskuun toisena viikonloppuna maksuton ilmailualan festivaali, jota ylistetään yhdeksi Euroopan upeimmista sarallaan. VI Festival Aéreo Air Show Torre del Mar tuo kaupungin taivaalle 35 ilma-alusta, rannoille odotetaan jopa 300.000 katsojaa, ja tapahtumassa esiintyy Euroopan parhaita akrobaattilentäjiä.

Torre del Marin taivaalla nähdään upeita taitolentonäytöksiä 10. ja 12. syyskuuta 2021. Perjantaina 10. päivä on mahdollista seurata harjoituslentoja kello 9.00–18.00, lauantai on lentäjien lepopäivä ja sunnuntaina 12. päivä koittaa odotettu näytös. Air show alkaa aamulla 10.30 ja jatkuu iltapäivään 15.15 asti.

”Mukana on maailman eliittiä, kuten Red Bull -ryhmän jäsenet Juan Velarde ja Cástor Fantoba, joista jälkimmäinen on seuraava taitolennon maailmanmestari, mikäli kaikki hyvin sujuu”, festivaalin johtaja Pablo González hehkuttaa.

Odotettua koneiden pauhua

Näytökseen osallistuu 35 ilma-alusta, ja esiintyjistä esimerkkeinä mainittakoon hävittäjälentokone Eurofighter, ainutlaatuinen helikopteripartio Aspa ja akrobaattipartio Águila. Luvassa on myös poliisin, sammutuskoneiden ja kansalliskaartin näytökset. Osallistujista yhdeksän ei ole esiintynyt koskaan aiemmin kyseisillä festivaaleilla, saati muualla Espanjassa.

Viime vuonna tämä eräs Torre del Marin odotetuimmista ja yleisörikkaimmista tapahtumista peruttiin koronan takia kokonaan, joten nyt näytöspäivää odotetaan entistä enemmän. Aiempina vuosina tapahtuma on kerännyt parhaimmillaan noin 300.000 katsojaa.

”Kyseessä on vakiintunut ja runsaasti kävijöitä houkutteleva tapahtuma rannikolla. Air Show antaa Vélez-Málagalle kansainvälistä näkyvyyttä ja edistää alueen matkailua. Katsojille riittää kaupungin 22 kilometriä pitkillä rannoilla tilaa”, kaupunginjohtaja Antonio Moreno Ferrer huomauttaa.

Lisätietoja tapahtumasta saat sen omilta verkkosivuilta: Festivalaerotorredelmar.com

Järjestäjien vinkkejä ohjeita ja vinkkejä osallistujille

– Muista nesteytys: ota mukaan vettä, sillä paikan päällä on kuuma.
– Ota mukaan lakki ja aurinkorasvaa.
– Melu nousee joidenkin koneiden esiintyessä korkeaksi. Suojaa pienten lasten korvat tulpilla tai kuulosuojaimilla.
– Pidä lapsistasi huoli, sillä rannan väkijoukkoon hukkuu helposti.
– Sovi varalta kohtaamispaikka, mikäli eksyt seurueestasi.
– Lemmikkejä ei suositella otettavaksi mukaan.
– Tule ajoissa paikalle.
– Ota kamera mukaan.
– Järjestäjät huolehtivat turvallisuudestasi. Seuraa heidän ohjeitaan ja ilmoita informaatiopisteeseen mahdollisesta asiattomasta tai epäilyttävästä toiminnasta.

Lähde: Diariosur.es, artikkelikuva: Pixnio.com

Jaa:

Sierra Bermejassa palanut metsää lähes 8000 hehtaaria

Warren Buffett alkanut panostaa Costa del Solin asuntomarkkinaan

add one