about us

Espanja.Com – Avaimet Espanjaan

Espanja.Com on monikanavainen media, joka perustettiin vuonna 2006 palvelemaan ja auttamaan Espanjasta tietoa ja palveluja etsiviä suomalaisia. Espanja on jo pitkään ollut suomalaisten suosikkimatkakohde ja myös pidempiaikainen oleskelu ja työnteko Espanjassa lisääntyvät jatkuvasti. Visiomme on luoda Espanjan paras ja kattavin palveluverkosto kasvavalle suomalaisyhteisölle.

Espanja.Comin mediapalveluihin kuuluvat mm. viikoittain eri aihepiireistä ilmestyvät ajankohtaiset uutiset ja tasokkaat artikkelit Espanjasta. Sivustoltamme löytyy myös luotettavia palveluita kaikenlaisiin tarpeisiin. Espanja.Comin palveluhakemisto tuo tehokkaasti yhteen kuluttajat ja palveluntarjoajat ympäri vuorokauden. Kuluttajat ja palveluntarjoajat kohtaavat myös suositussa Espanja.Comin Aurinkorannikon Palvelukartassa, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

Espanja.Com auttaa ja palvelee asiantuntevasti myös asuntoasioissa. Välitämme kaiken tyyppisiä vuokra-, loma- ja myyntiasuntoja. Palvelumme on aina luotettavaa, henkilökohtaista sekä joustavaa. Autamme erilaisissa käytännön asioissa myös asunnon hankkimisen jälkeen ja tarvittaessa pidämme huolta asunnosta sen ollessa tyhjillään. Otamme vastaan myös vuokra- ja myyntikohteita. Olipa tarpeesi tai ongelmasi mikä tahansa, Espanja.Com on aina valmiina auttamaan. Pitkän kokemuksemme myötä omaamme laajan yhteistyöverkoston, joten pystymme etsimään toimivan ratkaisun haastavissakin tilanteissa. Yhteystietoihimme pääset tästä.

Yrityksille tarjoamme monenlaisia mainos- ja sisällöntuotantopalveluja. Katso mediakorttimme tästä ja ota yhteyttä. Kauttamme tavoitat tehokkaasti Espanjasta kiinnostuneet suomalaiset Suomessa tai Espanjassa.

Toimistomme sijaitsee Benalmádenan satamassa. Tervetuloa käymään!

Espanja.Comin tiimi