about us

Espanja.Com – tietoa ja palveluita Espanjasta

Espanja.Com -verkkomedia on suosituin tietolähde suomalaisille, jotka suunnittelevat lomaa tai muuttoa Espanjaan, tai asuvat jo auringon alla. Olemme tarjonneet tämän kohderyhmän tarpeisiin luotettavaa ja ajankohtaista tietoa vuodesta 2006.

Suomesta saapuu Espanjaan vuosittain yli 850.000 matkailijaa. Osa lomailee – viikon tai talven, mutta yhä useampi muuttaa pitkäaikaisesti töihin ja asumaan. Yksistään Aurinkorannikolla asuu noin 30 000 suomalaista yli kuukauden vuodessa.

Lukijamme ovat 100 % kiinnostuneita Espanjasta, aktiivisia ja ostovoimaisia. Heitä kiinnostavat matkailun ohella hyvään elämään liittyvät palvelut: asuminen, opiskelu, työnteko, sujuva arki, harrastukset, kulttuuri, ravintolapalvelut, terveys ja hyvinvointi.

Tietoa haetaan verkosta 24/7. Espanja.Com vastaa haasteeseen: tuotamme Benalmádenan toimistolla 15 ammattilaisen voimin ajankohtaisia uutisia, artikkeleita, menovinkkejä ja videoita. Kaikki kiinnostava tieto Espanjasta löytyy yhdestä paikasta, suomen kielellä.

 

 

Tavoitat kauttamme Espanjasta kiinnostuneet suomalaiset

Jos yrityksesi tarjoaa palveluita Espanjasta ja matkailusta kiinnostuneiden kohderyhmälle, Espanja.Com ehdottomasti kohdennetuin ja suurin sekä kustannustehokkain kanava. Lukijoidemme ohella myös Google arvottaa Espanja.Com palvelun varsin korkealle oman, laadukkaan ja ajankohtaisen sisällöntuotannon ansiosta. Tämä vahvistaa suoraan myös sivuillamme esiintyvien yritysten hakukonelöydettävyyttä.

Espanja.Com esittelee parhaat vuokra-, loma- ja myyntiasunnotyrityshakemistomme palvelee kellon ympäri Espanjasta yrityksiä ja palveluita etsiviä. Palveluita ja ideoita haetaan myös Aurinkorannikon palvelukartasta, sekä Fuengirolassa vuosittain järjestettäviltä Asuntomessuilta sekä Terveys- ja hyvinvointimessuilta. Banneri verkkosivuillamme tai mainos uutiskirjeessämme toimii tehokkaasti.

Ota yhteyttä. Räätälöimme sinulle toimivan mediapaketin, jolla tavoitat tulevat asiakkaasi parhaimmillaan jo Suomessa!