Yrityksille

Kiinteistö- ja hyvinvointialan ammattilaisilla on messujen aikana mahdollisuus tuoda esille ammattitaitoaan ja esitellä omaa yritystä sekä sen tarjoamia palveluja. Lisäksi messuilla on myös tilaisuus pitää asiantuntijaluento.

Koti Espanjassa – asumisen ja hyvinvoinnin messuilla yritykset tavoittavat Aurinkorannikolla asuvat ja lomailevat suomalaiset, jotka ovat kiinnostuneet asumisesta ja hyvinvoinnista Osallistumalla messuille näytteilleasettajana yritys lisää näkyvyyttään sekä toimintansa tunnettuutta. Messuilla on myös hyvä tilaisuus markkinoida ja myydä tuotteita ja palveluita suoraan asiakkaalle.

Messut järjestävä Espanja.Com on vuodesta 2006 lähtien toiminut verkkomedia, joka tuottaa artikkelien ja uutisten muodossa tasokasta, monipuolista ja ajankohtaista sisältöä koko Espanjasta sekä matkailusta ja asumisesta Espanjassa.

Espanja.Comin päätoimitus sijaitsee Benalmádenassa ja aluetoimittajia on Madridissa, Barcelonassa, Costa Blancalla ja Kanariansaarilla.

Tutustu messujen mediakorttiin1 (kiinteistöala) ja mediakorttiin2 (hyvinvointiala) ja messukarttaan, joista löytyvät hinnat ja lisätietoa.

Katso lisätietoa tapahtumaympäristöstä sekä matka- ja majoitusjärjestelyistä.

Ota yhteyttä ja varaa näytteilleasettajapaikkasi, ja varmista yrityksesi näkyvyys Espanjassa asumisen ja hyvinvoinnin messuilla!

Katso messujärjestäjän tervetulotoivotus Fuengirolasta:

Järjestäjä: Espanja.Com
Lukijoita sivustoilla yli 100 000/kk
Facebook-seuraajia n. 63 600
Instagram-seuraajia n. 5600
Uutiskirjetilaajia yli 20 000
Espanja.Com mediatiedot