AliExpress avaa viikonloppuna ensimmäisen myymälän Málagaan

Julkaistu: 09.03.2023
AjankohtaistaAjanvieteEläminen ja lomailu

Aasialainen vähittäiskauppajätti AliExpress on rantautumassa Málagaan ja avaa ensimmäisen liikkeensä provinssin alueella. Outlet-myymälä avataan Málagan Plaza Mayor -ostoskeskukseen lauantaina 11.3.2023. Uusi liike tulee Xiaomi-myymälän tilalle, Kiwoko eläintarvikeliikkeen viereen.

Málagaan avattava outlet-myymälä tulee olemaan AliExpress Plaza -niminen, kuten muutkin Espanjassa jo toimivat myymälät. Tuotevalikoimaan kuuluvat lastentuotteet, kokkaustarvikkeet ja urheilutarvikkeet. Myymälässä on myös tarjolla Star Wars-, Marvel-, Disney- ja Harry Potter -tuotteita.

Plaza Mayorin AliExpress myymälä avataan Kiwoko-eläintarvikeliikkeen viereen. Kuva Espanja.Com.

AliExpress on osa massiivista kiinalaista verkkokauppayritystä Alibabaa, ja se on pyörittänyt ”kivijalkakauppoja” Espanjassa vuodesta 2019. Nykyään kauppoja on kahdeksan, ja ne sijaitsevat pääosin Madridin ja Barcelonan alueilla.

Nyt poistuva Xiomin myymälä oli ollut Plaza Mayorilla lokakuusta 2018 lähtien, ja se oli ensimmäinen Xiomin liike Málagan provinssin alueella. Muut kaksi sijaitsevat Larios-ostoskeskuksessa Málagan keskustassa ja El Ingeniossa Vélez-Málagassa.

AliExpress-myymälän avaaminen ajoittuu Plaza Mayorin muutoksen aikoihin, sillä myös muotiliike Etxart Panno on juuri avannut ovensa, ja kosmetiikkaliike Druni avautuu pian.

Lue lisää:
Plaza Mayor -ostoskeskus laajenee taas

Lähde
surinenglish.es

Pääkuva Espanja.Com
Teksti Espanja.Com
toimitus@espanja.com

Jaa:

Málagan ja lähikaupunkien julkisille kulkuneuvoille yhteinen matkakortti

Turruncúnin aavekaupungissa on loistavat vaellusreitit