Aurinkorannikon yhdistysten yhteistyössä on voimaa

Julkaistu: 04.10.2021
AjankohtaistaAsuminen
add one

Asociación Finlandesa Suomelan hallitus kutsui Aurinkorannikon suomalaisten yhdistysten ja yhteisöjen johtohenkilöt yhteiselle lounaalle Suomelaan sunnuntaina 3.10. Toisiin tutustumisen, vapaan jutustelun ja Picantti cateringin valmistaman hyvän ruoan merkeissä iltapäivä sujui mutkattomasti noin 30 osallistujan voimin.

Tapaamisen päätarkoituksena oli Suomelan puheenjohtajan Kirsi Oraksen mukaan tutustua eri yhteisöjen toimijoihin rannikolla ja miettiä mahdollisia yhteistyömahdollisuuksia sekä uusia tapoja toimia entistä tiiviimmässä yhteistyössä.

Aurinkorannikon lukuisien yhdistysten ja yhteisöjen ohjelmatarjonta on ollut ennen Corona-aikaa todella runsasta ja monipuolista ja sitä on nyt tarkoitus uudelleen elvyttää ja myös kehittää entisestään. Iso kiitos runsaasta ohjelmatarjonnasta kuuluu yhdistyksissä vapaaehtoistyötä tekevien suurelle joukolle, ja kaikki yhdistykset haluaisivat saada joukkoonsa myös uusia aktiivisia jäseniä.

– Odotamme innolla kaikkia tulevia syksyn ja talven tapahtumia, totesivat paikalle kokoontuneet kutsuvieraat.

Kaikkien toimijoiden mielestä on tärkeää että rannikon tapahtumat olisivat helposti löydettävissä kootusti yhdestä paikasta ja että samalla vältettäisiin päällekkäisyyksiä ohjelmatarjonnassa, jotta tulevaisuudessa mahdollisimman monet upeat tapahtumat tavoittaisivat kattavasti potentiaalista yleisöä.

Tähän haasteeseen Espanja.Com tulee vastaamaan auttamalla yhdistyksiä ja yhteisöjä tavoittamaan uusia jäseniä ja tapahtumakävijöitä Palveluhakemistonsa ja siellä olevan Tapahtumakalenterin kautta. Tapahtumakalenterista Espanja.Comin lukijat löytävät helposti ja nopeasti ohjelmatarjontaa espanjanmatkansa ajalle ja voivat vaikka suunnitella lomaansa kiinnostavien tapahtumien, retkien ym. pohjalta.

Espanja.Com toivottaa kaikille toimijoille erittäin aktiivista ja menestyksekästä syksyä ja kiittää Suomelaa vielä hyvistä järjestelyistä 🙂

Asociación Finlandesa Suomela on Aurinkorannikon suurin suomalaisten jäsenyhdistys joka järjestää Aurinkorannikolla hyvin monipuolista toimintaa kielikursseista Golfiin. Suomela aloittaa nyt syksyllä yli 30 harrastuspiiriä, joista löytyy jokaiselle ikäluokalle monia vaihtoehtoja. Katso lisätietoa Suomelan toiminnasta tästä.

Kuvat Tarja Pihlasen taidenäyttelystä Suomelan salissa. Kuvissa: Nina Ivakko, Seppo Moilanen, Kirsi Oras

Katso lisää yhdistyksistä Espanja.Comin Palveluhakemistosta ja ota yhteyttä kiinnostaviin toimijoihin. Yhdistysten tulevia ohjelmia voit katsoa jatkossa Palveluhakemiston Tapahtumat osiosta!

Jaa:

EMA suosittelee tehosterokotetta

Torremolinosin rakkaudenosoitus suomalaisille

add one