Ajankohtaista

Barona järjesti näyttävät avajaiset Mijasissa

Julkaistu: 24.05.2024

Henkilöstöpalveluyhtiö Barona on avannut uuden palvelukeskuksen Mijasin Las Lagunakseen, jonka avajaisia vietettiin tällä viikolla keskiviikkoiltana. Espanja.Com oli paikalla ainutlaatuisessa tilaisuudessa.

Baronan avarissa, moderneissa ja viihtyisissä tiloissa tulee työskentelemään yli 50 henkilöä, tuottaen erilaisia palveluita 20 yhteistyökumppanille. Noin 300 työntekijää jatkaa jo olemassa olevassa palvelukeskuksessa Fuengirolassa Elolan urheilukentän yhteydessä. Tilojen avajaisiin oli kutsuttu mittava määrä yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä.

Avajaiset kiinnostivat monia.

Pitkä historia

Barona on vuonna 1999 perustettu suomalainen yhtiö, joka toimii Suomessa yli 30 paikkakunnalla ja kansainvälisesti kymmenessä maassa. Barona työllistää vuosittain yli 30 000 henkilöä, jotka edustavat yli 80 kansallisuutta.

Henkilöstöpalveluyhtiö toteuttaa vuosittain myös noin 18 000 rekrytointitoimeksiantoa sekä kouluttaa 3500 ihmistä uuteen ammattiin. Espanjassa Barona on toiminut jo vuodesta 2008 lähtien.

Uusi palvelukeskus

Mijasiin avatun palvelukeskuksen rakentaminen oli 18 kuukauden mittainen projekti. Uudet tilat edustavat Baronan kasvua ja kehitystä Espanjassa.

Baronan avajaistilaisuudessa puheen pitäneiden Suomen Baronan toimitusjohtajan Lassi Määtän ja Espanjan Baronan palvelukeskuksen johtaja Marianne Eliassonin mukaan tila ei ole pelkkä toimisto vaan paljon enemmän. Sen tarkoituksena on olla innovatiivinen tila, jossa luodaan uutta ja kehitetään jo olemassa olevia toimintoja. Palvelukeskuksessa kohtaavat luovuus, yhteistyö ja edistyksellisyys, jotka hyödyttävät yhteiskuntaa ja sidosryhmiä sekä ennen kaikkea Baronan asiakkaita.

Baronan toimitusjohtaja Lassi Määttä puhumassa vierailijoille.

Työntekijöillensä Barona tarjoaa uramahdollisuuksia ja hyvinvointia työyhteisössä. Uudet tilat antavat sen käyttäjille kohtaamisia muiden ihmisten kanssa ja uusia kontakteja.

Molemmat tilaisuudessa puhuneet Baronan edustajat, Määttä ja Eliasson, kiittelivät suunnittelijaa ja rakentajaa, jotka ovat mahdollistaneet uusien työtilojen valmistumisen sekä Mijasin ja Fuengirolan kaupunkeja hyvästä yhteistyöstä.

Marianne Eliasson kertoi palvelukeskuksen toiminnasta sekä espanjaksi että englanniksi.

Uudet tilat ovat vertaansa vailla

Barona on todella satsannut työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin, sillä tilat ovat todella viihtyisät ja vastaavia on harvassa.

Tiloihin on rakennettu skandinaavisia mieltymyksiä palveleva tyylikäs sauna, jota myös työntekijät pääsevät hyödyntämään.

Sauna on mukava tapa rentoutua työpäivän jälkeen.

Työtiloissa on huomioitu mukavuus ja ergonomia, joilla on työssäjaksamisen kannalta suuri merkitys.

Barona tarjoaa työntekijöilleen ergonomiset työtilat.

Yhteisissä tiloissa on hyödynnetty avaruutta, värejä ja mukavuutta, jotta ne olisivat työntekijöille mahdollisimman viihtyisiä.

Mukavissa nojatuoleissa voi viettää rentouttavia taukohetkiä.
Värit tuovat piristystä työpäivään.

Baronalla on myös muita palvelukeskuksia, jotka sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Puolassa, ja niissä työskentelee yhteensä 30 000 henkilöä.

Teksti ja kuvat Espanja.Com
toimitus@espanja.com

Jaa:

Tiedätkö mitä yhteistä on Pyhällä Pascualilla ja Santiago de Compostelan pyhiinvaellusreitillä?

¡Hola! – ¡Opi espanjaa tarinallisesti Jaskan johdolla! osa 11