Espanja.Com järjestää Terveys- ja hyvinvointimessut maaliskuussa Fuengirolassa

Julkaistu: 27.01.2024
AjankohtaistaAjanvieteTerveys- ja hyvinvointi

Verkkomedia Espanja.Com järjestää lauantaina 9.3.2024 neljännet Terveys- ja hyvinvointimessut Espanjan Fuengirolassa. Messujen tapahtumapaikkana on Las Palmeras -hotelli, joka sijaitsee Fuengirolan satamaa vastapäätä.

Terveys ja hyvinvointi kiinnostaa ihmisiä yhä enemmän, ja ne ovat merkittäviä tekijöitä myös matkailussa. Omaan terveyteen kiinnitetään huomiota aiempaa enemmän ja siihen ollaan myös valmiita investoimaan.

Terveys- ja hyvinvointimessuille on kysyntää

Messujärjestelyistä vastaavan Espanja.Comin toimitusjohtaja Ismo Ivakko kertoo, että Espanja.Com on järjestänyt vastaavanlaisia messuja Fuengirolassa kolme kertaa aiemmin ennen koronapandemiaa vuosina 2017, 2018 ja 2019. Aiemmat messut ovat olleet menestys, ja kävijät ovat löytäneet messuilta juuri heitä kiinnostavia aiheita sekä päässeet kuuntelemaan tärkeitä luentoja terveyteen ja hyvinvointiin liittyen.

Nyt messut ovat olleet neljä vuotta tauolla, vaikka kysyntää niille olisi riittänyt aiemminkin. Ivakko kertoo, että koronapandemian jälkeen tilanne oli haastava, ja monet toiminnot on pitänyt käynnistää kokonaan uudelleen.

Kulunut aika on käytetty sisäiseen kehittämiseen, ja nyt toiminta onkin monelta osin ottanut edistysaskelia. Myös Espanja.Comin sisällöntuotanto on aiempaa suunnitelmallisempaa, tasokkaampaa ja monipuolisempaa.

Ivakko näkee, että tänä päivänä terveys- ja hyvinvointi liittyy hyvin läheisesti matkailuun ja ihmiset huomioivat terveystekijät yhä enemmän esimerkiksi matkakohteen ja asumispaikan valinnassa. Moni muuttaakin vakituisesti tai osavuotisesti Espanjaan juuri terveyssyistä.

Espanjasta löytyvät kaikki tarvittavat terveys-, hyvinvointi- ja kauneusalan palvelut. Alan palveluita voi tietyillä alueilla kuten Fuengirolassa ja Torreviejassa hankkia myös suomalaisilta palveluntarjoajilta, mikä madaltaa asiointikynnystä. Moni kehuu myös julkisen terveydenhuollon olevan Espanjassa erinomainen.

Kansaneläkelaitokselta on 1.5.2023 lähtien (takautuvasti 1.1.2023 lähtien) saanut myös aiempaa suuremman sairaanhoitokorvauksen, kun asiakas hakeutuu omatoimisesti hoitoon toiseen EU-maahan. Siksi esimerkiksi silmäleikkauksen voi tulla tekemään Fuengirolaan ja lomailla samassa yhteydessä.

Lisäksi Espanjan ja erityisesti Costa del Solin ilmasto koetaan yhdeksi maailman parhaista. Ulkoileminen onnistuu ympäri vuoden, millä on myönteisiä vaikutuksia niin fyysiseen terveyteen kuin mielialaan, vinkkaa Ivakko.

Messut kohtaamispaikkana yrityksille ja asiakkaille

Espanja. Comin Terveys- ja hyvinvointimessujen näytteilleasettajina on pääosin suomalaisia Aurinkorannikolla toimivia terveys-, kauneus ja hyvinvointialan ammattilaisia sekä yrityksiä joilla on suomenkielistä henkilökuntaa.

Messuilla kävijöillä on messupäivän aikana mahdollisuus tutustua pääosin Costa del Solin alueella toimiviin alan suomalaisiin palveluntarjoajiin sekä heidän tarjoamiinsa hoitoihin, palveluihin ja tuotteisiin. Näytteilleasettajien joukossa on myös muutamia monikansallisia sekä espanjalaisia yrityksiä.

Messuilla voi muun muassa ottaa näytehoitoja, kampauksia ja hierontoja sekä testata ja ostaa erilaisia tuotteita. Lisäksi päivän aikana on tilaisuus kuunnella lukuisia asiantuntijaluentoja.

Messujen tavoitteena on saattaa yritykset ja asiakkaat yhteen. Lisäksi tarkoituksena on saada Aurinkorannikolla oleskelevat suomalaiset löytämään omiin tarpeisiin vastaavat terveys- ja hyvinvointialan palveluntarjoajat sekä auttaa alan yrityksiä tavoittamaan uusia asiakkaita ja kontakteja.

Messujen yhteydessä kauneudenhoitoalan kilpailu

Messujen yhteydessä Grand Open Beauty Cups järjestää kauneudenhoitoalan kilpailun verkossa. Kilpailussa on neljä eri osa-aluetta: PMU, Lashes, Nails ja Make-up, ja siinä on mukana noin 50 tuomaria ja 24 eri maata. Kisoja on järjestetty vuodesta 2017 lähtien ja niistä tiedotetaan myöhemmin lisää.

Tervetuloa mukaan!

Alueen suomalaisille asukkaille ja lomalaisille messut tarjoavat mielenkiintoisen ja hauskan päivän, jonka aikana voi muun muassa tutustua uusiin tuotteisiin ja hoitomuotoihin.

Tervetuloa Espanja.Comin Terveys- ja hyvinvointimessuille.

Toivotamme sekä kävijät että näytteilleasettajat lämpimästi tervetulleeksi Espanja.Comin Terveys- ja hyvinvointimessuille lauantaina 9.3. klo 10–17 Las Palmeras -hotelliin. Tapahtuma on kävijöille maksuton.
Messusivuille pääset tästä

Näytteilleasettajat voivat varata messupaikan ja kysyä lisätietoa ottamalla yhteyttä Espanja.Comin myyntiin:
Myyntineuvottelija Tuukka Rauhala
tuukka.rauhala@espanja.com +34 634 384 164

Teksti ja kuvat Espanja.Com
toimitus@espanja.com

Jaa:

Gran Canarian Arucas on rommistaan kuuluisa kaupunki saaren pohjoisrannikolla

Kaksi näkemisen arvoista näyttelyä Alicantessa ilmaiseksi