Ajankohtaista

Henry Aflecht julkaisee jo kolmannen kirjansa elämänkokemuksistaan Espanjassa

Julkaistu: 29.04.2024

Viihde- ja media-alan monitaituri Henry “Henkka” Aflecht, 51, tunnetaan Espanjan Aurinkorannikolla ja myös Suomen maaperällä. Hän julkaisee vappuna kolmannen kirjansa: MANJANA – Kun huominen EI ole huomenna. Kirja kertoo Henkan seitsemän vuoden tapahtumarikkaasta elämästä Espanjan Aurinkorannikolla. Päivääkään hän ei vaihtaisi pois.

Henry Aflecht on mies, joka on ollut monessa mukana ja jolta eivät ideat ja draivi lopu kesken. Aflecht on toiminut muun muassa televisiotuottajana, ohjaajana ja toimittajana. Aiemmin hän on julkaissut jo kaksi kirjaa: Rikollisesta Miljonääriksi sekä 101 Tarinaa Elämästä. Ne ovat saatavilla sekä painettuina että äänikirjoina kaikista merkittävimmistä kirjakaupoista ja äänikirjapalveluista.

Kolmas kirja julkaistaan vappuna 1.5.2024

Nyt vappuna julkaistavaa kolmatta kirjaansa hän luonnehtii seuraavasti:

Kolmas kirjani kertoo aavistuksen takkuisesta matkastani Espanjassa seitsemän vuoden ajalta. Kulttuurierot ovat johtaneet mitä ihmeellisimpiin tapahtumiin ja asiakaspalvelutilanteisiin.
Kirja toimii myös matkaoppaana muuttoa harkitsevalle ja antaa eväät ymmärtää, miten Espanjassa kiire eroaa suomalaisesta kiireestä. Kukaan tuskin uskoo kirjan tapahtumia todeksi, mutta totta ne ovat. Avataan kirjassa myös jouluisten hyväntekeväisyystapahtumien syitä ja seurauksia sekä somevihaajien toimia.
Vahingoniloa kirja tarjoaa runsain mitoin, joten sopii hyvin myös heille, keitä persoonani ärsyttää. Vastoinkäymisiä on ollut niin, että riittää.

Aflechtin kirja MANJANA – Kun huominen EI ole huomenna ilmestyy äänikirjapalveluihin 1.5.2024 mennessä, ja kirja on jo saatavilla e-kirjana tai painettuna.

Kirjassa kuvataan ne kaikkein karuimmatkin tilanteet, jotka on Henkan mielestä hyvä olla tiedossa Aurinkorannikolle muuttoa tai asunnonostoa harkitseville. Henkan kirja on kieltämättä erinomainen selviytymisopas, vaikkakin osittain onkin sieltä karuimmasta päästä:

”Kun talo oli muuten valmis, mutta sieltä puuttuivat vielä hälyttimet ja osa sähköistä oli asentamatta, sinne muutti kuuden miehen porukka, omin päin. Talo oli ollut kaksi viikkoa itsekseen, jonka takia tuo valtaus huomattiin liian myöhään.
Omistajan tuntien mä aavistelin, että nyt ei hyvä heilu. Hänellä on taustat aika vahvat hoitaa itse erilaisia asioita, kuten tässäkin lopulta kävi.
Juteltiin puhelimessa tilanteesta ja vaihtoehdoista. Kerroin ettei poliisi pysty tekemään asialle käytännössä mitään ja että pitää hakea oikeudelta häätö, joka siihen aikaan vei kuukausia. Saattoi viedä jopa vuoden. Puhelun päätteeksi hän sanoi, että tulee hoitamaan asian kuntoon viikonloppuna.”

Lue kirjasta lisää tilanteista ja kommelluksista, joita voi Espanjassa kohdata.

Lähde
Henry Aflechtin lehdistötiedote

Teksti Espanja.Com
Kuva Henry Aflecht
toimitus@espanja.com

Jaa:

Kanarian aloe vera on arvostettu luonnonlääke

Tuleeko asunnon remontista ilmoittaa Espanjassa taloyhteisölle?