AjankohtaistaAjanvieteEläminen ja lomailu

Juuri alkanut golfsesonki on Mijasille tärkeä tulonlähde

Julkaistu: 20.09.2023

Golfin huippusesongin odotetaan tuovan miljoonia euroja Mijasin kassaan, kun pelaajat tekevät ostoksia ja yöpyvät hotelleissa. Mijasin viheriöille jalkautuu pelaajia yli 15 maasta.

Golfin huippusesonki alkoi virallisesti 15. syyskuuta ja kestää marraskuuhun asti. Pelaajat eri puolilta Eurooppaa saapuvat pelaamaan Mijasin 12 kentällä, joilla on yhteensä 189 reikää.

Mijasin golfkenttäyhdistyksen (Asociación de Campos de Golf Mijas) puheenjohtaja Domingo Gavira arvioi, että Mijasiin tehdään 460 000 golfiin liittyvää vierailua vuosittain. Gavira kertoi, että yksi vierailija kuluttaa rahaa keskimäärin yli 150 euroa vuorokaudessa. Tähän on laskettu mukaan kuljetukset, majoitus ja golfkenttäkulut.

Lisäksi golfturistien oleskelut ovat yleensä pidempiä kuin muiden matkailijoiden. He viihtyvät peliviheriöillä neljästä kahdeksaan vuorokauteen. Golf on paikallisen talouden päätulonlähde, ja Mijas-brändi on jo kansainvälisesti tunnettu golfpiireissä.

Kaksi vuotta sitten Mijasista tuli ensimmäinen andalusialainen kunta, jolla on oma golfbrändi. Sen slogan on “Sol y Golf”. Mijasissa sijaitsee 17 prosenttia Costa del Solin golfkentistä, joten se on yksi rannikon “golfaavimmista” kaupungeista. Mijasin edelle yltää vain Marbella.

Lue lisää Mijasista:
Aurinkorannikon suurimman puiston rakennustyöt alkavat Mijasissa
Espanja.Com testasi Mijas Pueblon valokuvareitin

Lähde:
surinenglish.es

Teksti Espanja.Com
Pääkuva Espanja.Com
toimitus@espanja.com

Jaa:

Taina pääsi maaliin – kaikki härät on nyt bongattu

Espanjassa Ellun kaa! -osa 24