Vertaa asuntoja

Katulätkää ja futista Fuengirolassa

Katulätkää ja futista Fuengirolassa

  • 08/04/2021

Kaikille sopivaa liikuntaa Aurinkorannikolla!

Ennen pandemian alkua harrastettiin kaikenikäisille sopivaa liikuntaa Rosario-puiston liikuntakentällä Fuengirolassa. Lajina oli katulätkä: Street Hockey. TUTORS-yhteisö organisoi ja ohjaajina oli vapaaehtoisia. Nyt 5.4.2021 alkaen jatketaan katulätkää. Paikalle toivotetaan tervetulleiksi eri-ikäisiä pelaajia, osallistujia ja yleisöä. Osallistuminen on maksutonta.

Paikka on Rosario-puiston liikuntakenttä Fuengirolassa. Peliajat ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18 – 20. TUTORS tuo paikalle mailat, maalit ja merkkiliivit. Osallistujilla pitää olla hyvät jalkineet, kevyt vaatetus ja kasvomaski.

Nyt myös katufutis

Katufutis on TUTORSin katulätkän rinnakkaistoimintaa. Katufutiksen peliajat ovat tiistai ja torstai klo 18 – 20. Paikka on Rosario-puiston liikuntakenttä. Katufutikseen osallistuminen on myös maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita. Peliin voivat osallistua kouluikäiset lapset, nuoret ja aikuiset.

TUTORS toimittaa paikalle pallon ja maalit sekä merkkiliivejä. Pelinohjaajina toimivat Sergei Kusmin, Chris Bovin ja Kari Sulin.

Myös aikuisia on mukana sekä katulätkässä että -futiksessa, ja harrastukseen on matala kynnys tulla mukaan. Liikunnan tuomasta ilosta nautitaan pelaamalla yhdessä kavereiden ja perheiden kesken.

Lapsiparkkipalvelu

Katulätkän ohella ennen pandemiaa toimi lapsiparkkipalvelu: Edu&Fun Playpark, jossa kaikkein pienimmistä huolehdittiin ohjatuin leikein turvallisesti. Toiminta kehitettiin vapaaehtoisin voimin. Opettaja Marjaana Myllylä toimi vastuuohjaajana. Mukana oli myös nuoria, jotka leikittivät lapsia. Lapsiparkkimaksu oli 2,5 euroa / lapsi. Tuotto annettiin ohjaaville nuorille. Lapsiparkkimaksut annettiin lyhentämättöminä avustaville nuorille.

Edu&Fun Playpark -toiminnan uudelleen käynnistäminen tarvitsee vapaaehtoisia vastuuaikuisia kuin myös nuoria avustajia. Tervetuloa mukaan!

Lisää tietoa tästä.

Kuvat: Felix Alcala

Liity keskusteluun