Vertaa asuntoja

Konserttikesä 2019

Konserttikesä 2019

  • 07/01/2019

Suunnittele kesäohjelmaan mukaan muutakin kuin rantaa ja tapaksia, sillä eteläinen Espanja tuo kesään myös huippuluokan artistit! Listalta löytyvät mm. Bob Dylan, Scorpions, Rod Steward…


Alla listattuna muutamia kesän huippuhetkiä!

TOUKOKUU

Bob Dylan (4.5.2019) / Fuengirola

Bob Dylan saapuu Espanjan kiertueelle. Tarjolla on kahdeksan konserttia, joista yksi järjestetään Fuengirolassa. Sanoituksistaan Nobelin kirjallisuuspalkinnon saanut Dylan on todellinen kulttuuri-ikoni.

Manuel Carrasco (17.5.2019) / Fuengirola


Manuel Carrasco on espanjalaisen musiikkikentän supertähti, jonka konsertit myydään loppuun nopeasti.

KESÄKUU

Rock the Coast (14-15.6.2019) / Fuengirola

Rockin megatapahtuman pääesintyjänä on Scorpions, Europe sekä Richie Blackmore’s Rainbow. Suomalaista rockmainetta pitävät yllä Michael Monroe, Tarja Turunen (ex-Nightwish) sekä Von Hertzen Brothers. Tapahtumassa on yhteensä 40 esiintyjää kahdella lavalla. Toinen lava on aivan Välimeren rannalla ja toinen historiallisen Sohailin linnan alueella.
Musiikki ja upeat puitteet takaavat unohtumattoman konserttielämyksen.

HEINÄ- / ELOKUU

Rod Stewart (3.7.2019) / Fuengirola


Rod Stewart on yksi musiikin historian eniten levyjä myynyt artisti. Levyjä on myyty 200 miljoonaa kappaletta ympäri mailman.

Starlite festivaali tuo Marbellaan heinä-/elokuussa yhteensä 18  konserttia.

Heinäkuussa lavalla nähdään muun muassa  The Beach Boys, Il Divo, Diana Krall Maluma, Raphael, Melendi.

Elokuun konserttilistauksen aloittaa David Bisbal. Kuukauteen mahtuvat myös Ketama, José Merché+Tomatito sekä Malú.

 

Konserttikesän jälkeen on vuorossa lokakuun perinteeksi jo muodostunut Fugefest. Suomalaisen pop- ja rockmusiikin ykkösnimiin ja legendaarisiin Suomi-musiikin tähtiin luottava festivaali on kasvanut suurimmaksi Suomen ulkopuolella järjestettäväksi suomalaistapahtumaksi. 5-vuotisjuhliaan viettävä Fugefest järjestetään 18.-19.10.2019.

 

Kurkkaa lentoyhtiöiden tammikuun tarjoukset, sillä nyt kannattaa varata edulliset matkat konserttikesään Costa del Solille!

Liity keskusteluun