Ajankohtaista

Lähde sunnuntaina liikkeelle ja osallistu hyväntekeväisyyskävelyyn!

Julkaistu: 06.02.2024
Tapahtuman uusi päivämäärä on 25.2.

Aurinkorannikon Leijonat, Lumipartio, Naisten Pankki, Saapas-ryhmä ja Aurinkorannikon Sydänyhdistys järjestävät LIIKKEELLE 2024! Hyväntekeväisyyskävelyn sunnuntaina 25.2. Tapahtuman tukijoina ovat Lääkärikeskus Sisma ja Vithas Xanit. Tapahtuma starttaa Fuengirolan satamassa ravintola Reflalla klo 11.00.

Liikkeelle 2024! Hyväntekeväisyyskävely järjestetään Fuengirolassa sunnuntaina 25.2. 11.00–14.00. Kävelyreitti kulkee Fuengirolan satamasta Sohailin linnalle ja takaisin. Kääntöpaikalla on partio-ohjelmaa, laskiaispullia, kahvia ja vettä. Maalissa eli Reflan edessä on tarjolla hernekeittoa, pullaa ja lakritsia.

Tapahtuman juontajana ja laulajana on Wille Rannila. Äänentoistosta huolehtii Make Tommila, joka toimii myös viihdyttäjänä. Paikalla ovat järjestäjien ja tukijoiden esittelypisteet, jotka ovat avoinna koko tapahtuman ajan. Alkuverryttelyn ennen kävelyä vetävät Sambanaiset ja Riina Leppäkangas.

Hyvää mieltä ja terveyttä voivat tulla kävelemään perheet, porukat, sinkut ja yritykset sekä myös koirat ovat tervetulleita reippailemaan. Tapahtumaan voi haastaa muita mukaan ja kaikki haasteet julkaistaan tapahtumasivulla. Osallistujat äänestävät tuoton jakamisesta järjestäjien kesken.

Liikkeelle-tapahtuman yhteydessä järjestetään myös MAMMUTTIarpajaiset, joiden koko tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Palkintoina on mm. 300 euron urheilutarvikelahjakortti ja paljon muita hauskoja, hyödyllisiä ja maukkaita voittoja. Arpojen hinta on 2 €/arpa tai 5 €/kolme arpaa.

Lippuja ja arpoja voi ostaa ennakkoon järjestäjiltä, Uusi Reflasta, Olé-lehdeltä, Kardemumma-kahvilasta, New Ewaldsin kaupasta, Thelman Pullapuodista, Dos Renos-ravintolasta, Bar Victoriasta, Dos Leones -ravintolasta. Lipun hinta on 10 € ja alle 18-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta.

Tapahtumaan osallistujat äänestävät tuoton jakamisesta järjestäjien kesken eli lippuun kannattaa merkitä kenen hyväksi haluaa lipputuoton menevän. Lipunmyyntipaikkoja on tapahtumapaikalla kaksi, joten lipun osto on helppoa, jos ei ole hankkinut lippua etukäteen.

Espanja.Com osallistuu tapahtumaan ja haastaa mukaan Taina Liekarin ja Kari Tiihosen.

Katso lisätietoja www.aurinkorannikonleijonat.com

Lähde
Aurinkorannikon Leijonat

Pääkuva Aurinkorannikon Leijonat
Teksti Espanja.Com
toimitus@espanja.com

Päivitetty 15.02

Jaa:

Espanjassa Ellun kaa! -osa 41

Asumisen uutiskirje helmikuu 01/2024