LaLiga starttasi uudella ”hymnillä” – katso video

Julkaistu: 01.09.2021
Ajankohtaista

Espanjan jalkapallon 1. ja 2. divisioonan kausi 2021–2022 käynnistyi 13. elokuuta. LaLigan vuoden teemalauluksi valitun nuorekkaan KESI-kappaleen videolla on katselukertoja jo miljoonia.

Jalkapallokaudella 2021–2022 halutaan Espanjassa houkutella nuorta sukupolvea mukaan seuroja kannustamaan. Yleisö tekee vihdoin paluun stadioneille rajoitteiden hellitettyä ja heillä halutaan olevan hauskaa.

Tunnelmaa nostattamaan on kauden ”hymniksi” valittu kappale nimeltään KESI, jonka alkuperäisiä sanoja on hieman muokattu. Laulun esittää Kolumbian Medellínissä syntynyt Camilo Echeverry Correa, joka tunnetaan lyhyesti taiteilijanimellä Camilo. Nuori mies on yksi tämän päivän vaikutusvaltaisimmista latinalaisen musiikin ammattilaisista. Hänellä on muun muassa eniten seuraajia TikTokissa kaikista latinalaisista taiteilijoista, ja virallisilla musiikkivideoilla yli neljä miljardia katselukertaa.

Kappalevalinnalla halutaan löytää tie nuorten sydämiin ja saada heidät mukaan nauttimaan jalkapallon jännityksestä ja kannattamaan seurojaan kaikkialla maailmassa.

”LaLigan kappaleen teko oli minulle yhden unelman täyttymys. Kiertueeni ensimmäiset konsertit ovat olleet nyt Espanjassa – maassa, joka toivottaa minut niin lämpimästi tervetulleeksi”, Camino iloitsee.

”Musiikki ja jalkapallo ovat samankaltaisia; laulamisen tai oman jalkapalloseuran maalin juhliminen vievät meiltä järjen, ja molemmat saavat nauttimaan taianomaisesta hetkestä, unohtaen kaiken muun.”

Katso La Ligan video tästä:

Lähde: Rtvcnoticias.com

Jaa:

Koko Manner-Suomi luokiteltu riskialueeksi

Osa tiemaksuista poistetaan AP-7:lla