Lupa matkustaa teemana tammikuun Matkamessuilla

Julkaistu: 12.10.2021
AjankohtaistaEläminen ja lomailu

Helsingin Messukeskuksessa 20. – 23. tammikuuta pidettävän Matkamessut 2022 teema on Lupa matkustaa – Licence to Travel.

Järjestäjien mukaan teema näkyy osastoilla, ohjelmassa, esiintyjävalinnoissa ja tapahtuman yleisilmeessä.

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma järjestetään kahden vuoden tauon jälkeen. Edelliset Matkamessut tammikuussa 2020 päättyivät kävijäennätykseen. Helsingin Pasilassa sijaitsevassa Messukeskuksessa tilastoitiin tuolloin yli 68.000 kävijää.

”Poikkeuksellinen ajanjakso on ravistellut syvällisesti niin lomamatkailijoiden ja travellerien matkustusmahdollisuuksia kuin matkailualan yritysten liiketoimintaa. Nyt Matkamessut julistaa matkailun uuden aikakauden alkaneeksi”, järjestäjien tiedotteessa todetaan.

”Matkamessujen 2022 teema kannustaa kääntämään katseet eteenpäin. Lupa matkustaa merkitsee sekä vapauden tunnetta että tekoja. Pitkän matkailupaaston jälkeen on vihdoin lupa innostua ja unelmoida matkustamisesta ja tehdä suunnitelmista totta. Maailma on taas auki ja Matkamessut valmiina esittelemään matkailun mahdollisuuksien koko kirjon”, sanoo Matkamessuista vastaava Business Manager Lumia Ankkuri.

Matkamessujen teemaan nivoutuvan ohjelman rakentumista voi seurata Matkamessujen some-kanavissa tunnisteella #lupamatkustaa.

Lähde ja kuva: Messukeskus

Jaa:

Espanjan halvimmat asuinalueet neliöhintojen mukaan

Pääministeri Boris Johnson lomailee Aurinkorannikolla