Madridin uusi ostoskeskus sisältää oman rannan

Julkaistu: 15.09.2021
AjankohtaistaEläminen ja lomailu

Madridin itsehallintoalueella Torrejón de Ardozissa sijaitseva uusi viihde- ja ostoskeskus Oasiz Madrid avataan lokakuussa 2021. Hulppea keskus sisältää kauppojen lisäksi jopa oman rannan.

Madrid haluaa panostaa viihde- ja vapaa-ajanvietto tarjontaan alueellaan. Muutaman kymmenen kilometrin päässä Espanjan pääkaupungista sijaitseva Torrejón de Ardoz on viimeisin kohde, jossa on tähän paneuduttu täydellä mitalla. Uudessa ostoskeskuksessa Oasiz Madridissa ei tulla keskittymään pelkästään shoppailuun, vaan myös elämyksiin ja uniikkeihin vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Keskus avataan 27. lokakuuta. Aikaisemmin suunnitelmissa oli avata ostoskeskus jo viime vuonna, mutta koronapandemian takia avajaisia lykättiin.

Ennennäkemätöntä viihdetarjontaa

Ostoskeskus, jonka on suunnitellut italialainen arkkitehti Gianni Ranaulo, kattaa yli 250 000 neliömetriä olevan alueen. Keskuksessa on yli 200 kauppaa ja ravintolaa, 7.000 parkkipaikkaa, kuntosali, co-working työskentelyalue, sekä valoshow. Keskus lupailee myös useita muita ennennäkemättömiä tiloja ja aktiviteetteja, kuten vesiputouksia, kiipeilyalueita, zipline-vaijeriliukua, go-karting ratoja, ja paljon muuta.

Yksi suurimmista vetonauloista keskuksessa kuitenkin tulee olemaan sen ’beach club’ ja oma uimaranta, jonka sanotaan olevan koko Euroopan suurin keinotekoinen ranta. Alueella on kaksi 10 000 neliömetrin kokoista vesialuetta tai ’järveä’, sekä viheralueita ja palmupuita.

Oasiz Madrid kattaa yli 250 000 neliömetrin alueen, tarjoten mahdollisuuksia shoppailuun sekä viihdeaktiviteetteihin.

Oasiz Madrid on myös erittäin sitoutunut kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen, sillä keskuksessa on aurinkopaneeleja yli 7500 m2 alueen edestä, kun taas järvien ja putousten vettä kierrätetään ja käytetään jatkuvasti uudelleen ja puhdistetaan.

Ostoskeskus sijaitsee viidentoista minuutin ajomatkan päässä Madridin kaupungista, ja sinne pääsee helposti myös junalla tai bussilla.

Lähde: Idealista, kuvat: Compagnie de Phalsbourg / Oasiz Madrid

Jaa:

Luksusasuntoja haetaan eniten Baleaareilta ja Costa del Solilta

Aurinkorannikolla riehunut metsäpalo saatu taltutettua